De ce este importanta utilizarea covoraselor profesionale?

Utilizarea unor covorase profesionale in sediile firmelor, banci, hoteluri, spatii comerciale si tot felul de cladiri publice si asa mai departe, este absolut necesara pentru ca retin mizeriile ceea ce ajuta mult la pastrarea mult mai curata a intregii cladiri.

Daca sunteti in cautare de astfel de covorase, Sanito.ro sare in ajutorul vostru cu produse de cea mai buna calitate, destinate curateniei, produse si detergenti, produse din hartie, covorase profesionale plus multe altele.

Covorasele profesionale sunt realizate in asa fel incat sa reziste la uzura intensa atat la interior cat si la exterior, la muradrie si la un trafic intes de oameni.

Gama foarte variata de astfel de covorase oferita de Sanito.ro este foarte divesificata si cuprinde mai multe categorii de produse cu diverse intrebuintari:

 

 • Covorase personalizate cu logo
 • Covorase interior
 • Covorase exterior
 • Covorase profesionale din aluminiu
 • Covorase dezinfectante
 • Covorase piscine
 • Covorase pentru industria alimentara
 • Covorase industriale
 • Covorase ergonomice anti oboseala
 • Covorase protectoare
 • Sisteme de protectie cabluri

De asemenea trebuie sa existe la intrarile in cladiri covorase intrare, impidicand astfel o parte din micribii si mizeriile adunate pe talipi sa patrunda in sediul firmei. Podelele reprezinta o suprafata care inmagazineaza foarte multe bacterii si foarte multi microbi. De aceea pe langa spalatul zilnic al acestora nu strica o prevenire cu ajutorul presurilor de la intrare cat si covoraselor amsorbante si dezinfectante. Aceste covorase sunt special create pentru astfel de situatii si sunt confectionate din materiale durabile, foarte rezistente in timp la un grad foarte mare de uzura, fie ca vorbim despre covorasele de interior sau de exterior, protectoare, pentru piscine si asa mai departe. 

In ceea ce priveste fabricile mari, utilizarea unor covorase industriale este esentiala. Acestea sunt creeate special pentru a rezista fara probleme atat la exterior ca si la interior, dedicate mediului industrial , fiind potrivite pentru podelele din fabrici si depozite. In functie de specificatiile acestora pot si de necesitatile companiilor, aceste covorase industriale pot fi si de tip anticontaminare fiind  eficient pentru zonele cu trafic intens pentru utilaje si masinarii pe roti. Au capacitatea de a retine microbii de pe rotile motostivuitoarelor si de pe incaltaminte si previne raspandirea acestora. Capacitatea de a reduce microbii la nivelul solului, este de 99% iar la nivelul aerului in procent de 75% fiind un anti-microbial puternic.

Pe langa aceste covorase extrem de utile fiecare pentru intrebuintarea pentru care a fost creat, cei de la sanito.ro comercializeaza foarte multe produse si accesorii pentru curatenie de cea mai buna calitate. Avand o experienta de peste 12 ani si peste 5000 de companii multumite de serviciile acestora, acestia reprezinta un jucator foarte important la nivel national.

Succesul acestora s-a datorat seriozitatii si profesionalismului de care au dat dovada in tot acest timp, dar mai ales al produselor si serviciilor de cea mai buna calitate dar si la cele mai bune preturi. Site-ul care este dedicat persoanelor juridice comercializeaza produse de la cele mai cunoscute brand-uri din domeniul produselor de curatenie cum ar fi: Tork, Notrax, Sano, AQA Choice, Ecolab, Mediclinics, Kimberly Clark, Purell, Losi, Vermop, Igienol, Domestos si asa mai departe.

Be the first to comment on "De ce este importanta utilizarea covoraselor profesionale?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord