Elemis – produse de lux

Produsele Elemis mi-au placut din prima clipa, cand le-am desfacut. Au un miros foarte placut si sunt produse de lux, asa cum am specificat si in titlu. Am testat doar cateva produse de la acest brand si cu toate acestea va pot spune ca se merita investitia. Aceste produse le-am primit in cadrul celui de-al doilea eveniment Galati beauty swap 2.  De curand am introdus in rutina mea de ingrijire aceste produse:

Lotiunea de corp

Este o lotiunea foarte buna, care hidrateaza si catifeleaza pielea si mirosul este foarte persistent. Un produs fin, de culoare alba care se absoarbe destul de repede in piele, lasand-o catifelata si parfumata. Crema pentru corp Frangipani Monoi contineulei de Macadamia, ulei de Susan, ulei exotic de Monoi tahitian, extract de flori de Tiaresși flori Frangipani cufundate in ulei Coprah.

Am primit aceasta crema luxurianta in varianta travel size 50ml, pe care o folosesc de fiecare data, dar nu fac exces ca sa am cat mai mult timp din ea. 

Mostre Pro Collagen

Pentru ten am mai incercat alte 2 produse, iar de data aceasta am primit si gama Pro Collagen, nu in varianta full size ci 3 mostre. Sunt atasate foarte dragut mostrarului, care este dintr-un carton calitativ si care e facut sa se inchida.

Life elixiris

Este un cartonas parfumat care dispune de un plic, pe care il putem purta in geanta sau portofel. Atunci cand simt nevoia, miros acest cartonas.

In concluzie, mi-au placut toate produsele incercate de la acest brand. Nu spun acest lucru ca sunt produse de lux, insa chiar se ad rezultatele de la prima utilizare. De aceia, vi le recomand si voua cu toata increderea.

Ati incercat vreun produs de la Elemis?

Be the first to comment on "Elemis – produse de lux"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord