Fotografia digitala – modulul 3

Bun gasit dragii mei,

Multi dintre noi deja sunt in vacanta sau planuiesc sa plece, eu mai am de asteptat…iar pana atunci mai va prezint un modul, un produs, un OOTD si multe altele. Sper sa ma urmariti si sa interactionam, cu toate ca…vremea, timpul nu prea ne lasa. Am primit de cateva zile cursul de fotografie, l-am studiat pe-ndelete, dar nu am avut cand sa va scriu despre el. Am amanat o zi, doua…dar deja au trecut cam multe si trebuia.

Modulul 3 – fotografia digitala

Dupa cum ati observat din modulele anterioare de la Eurocor, am primit cursul de fotografie digitala, iar de ceva timp am primit si modulul 3. Cu cat iti place aceasta pasiune, cu atat mai multe lucruri descoperi si mai ales cum sa imortalizezi un moment, cum sa folosim un aparat profesional, cat de importanta este lumina si cum sa lucram cu sursele de lumina. 

Cand am deschis acest modul, am crezut ca citesc limbi straine si apoi am stat mai bine, l-am studiat si am incercat sa inteleg majoritatea pasilor care sunt foarte importanti. In lectia 5, am invatat care este expunerea corecta, cum sa prognozam si sa corectam rezultatul fotografiilor cu ajutorul histogramei.

In lectia 6, am invatat lucruri interesante despre natura luminii, diferite tipuri de lumina, instrumentele de iluminare pe care le folosesc fotografii, cat de importanta este lumina naturala si cea artificiala. Cum trebuie sa facem pozele si ce reguli trebuie sa respectam. Daca detineti un aparat profesional si chiar aveti o pasiune pentru fotografie veti intelege ceea ce am scris mai sus. 

In concluzie, ma bucur ca am ales acest curs de la Eurocor deoarece chiar am multe de invatat, multe notiuni de fotografie care ma vor ajuta pe parcurs. 

 

11 Comments on "Fotografia digitala – modulul 3"

 1. Inca nu mi-am achizitionat un aparat profesional, insa deocamdata camera telefonului ma ajuta destul de mult pentru pozele de pe Instagram. M-ar interesa si pe mine un astfel de curs pe viitor.

 2. Acest curs e cu siguranta de mare ajutor daca vrem sa ne perfectionam stilul de a face poze.

 3. Despre fotografie ar trebui să învăț mai multe, pentru a face poze cât mai frumoase pentru blog.

 4. Cred ca mi-ar fi si mie de folos un asemenea curs!

 5. Eu am ajuns deja la modulul 6 al cursului meu eurocor si pot spune ca am invatat destul de multe si destul de lejer.

 6. Am fost si eu la un curs de fotografie cu telefonul si am fost surprinsa sa aflu de cate lucruri trebuie sa ti cont daca vrei sa faci o poza buna si ca lumina e foarte importanta. Eu urmez acum cursul de engleza intermediar.

 7. Foarte interesant cursul! Am sa-l comand si eu! Ador sa fac poze, mai ales in natura! Cu siguranta cursul imi va fi de ajutor!

 8. Cred ca este unul din cursurile pe care un blogger trebuie sa le faca, daca se respecta si tine la pozele pe care le urca in articolele sale.

 9. Si eu ador sa fac poze si vreau neaparat sa fac un curs de genul.

 10. Ceea ce am invatat pana acum e faptul ca degeaba are cineva aparat super profesional daca nu stie sa-l foloseasca si nu stie informatiile acestea. E foarte util acest curs si ma tenteaza si pe mine 🙂

 11. Am si eu nevooie de un astfel de curs… sunt foarte importante mai ales pentru noi bloggeri

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord