Malika Colors – noua gama pentru ingrijirea unghiilor

Despre brandul Malika Colors v-am mai vorbit, iar la evenimentul din Suceava au fost alaturi de noi, atat cu gentile LUCY cat si cu display-ul cu tratamentele pentru unghii, care sunt nou lansate pe piata.  Ojele de la Malika Colors nu ingalbenesc si nici nu pateaza unghiile, chiar daca unele sunt foarte pigmentate si acopera unghia dintr-o singura aplicare. Altele  sunt translucide, fin si elegante, dar ceea ce imi place e ca nu sar de pe unghie.

Malika Colors – noua gama pentru ingrijirea unghiilor

De curand, brandul Malika Colors a lansat pe piata o gama profesionala de tratamente pentru unghii ce cuprinde 7 produse, fiecare din acestea fiind o etapa importanta pentru ingrijirea si sanatatea acestora. Fiecare produs costa 27lei si sunt in sticlute de 12ml echipata cu periuta aplicatoare.

Eu am primit un base coat ce contine vitamine si aminoacizi necesari sustinerii sanatati unghiei. Iar cel de-al doilea produs este un ulei pentru cuticule vitaminizant cu esenta de flori de lotus, este albastru si are un parfum delicat. 

Pe langa produse cosmetice si produse pentru unghii brandul Malika a lansat  si gentile LUCY care pot fi gasit pe site, iar dupa cum ati observat din poze au fost prezente si la Suceava.  Sunt produse made in Italia 100% si au folosit numai materiale de lux textile, unice pentru fiecare geanta in parte.

Be the first to comment on "Malika Colors – noua gama pentru ingrijirea unghiilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord