Noua gama STR8 Ahead

Din partea celor de la STR8 Romania, am primit un set nou lansat pe piata si acesta se numeste STR8 Ahead. Pot spune ca sotului ii place foarte mult, deoarece foloseste produse de la acest brand de mult timp si de acesta chiar nu stia. A fost foarte surprins sa descopere, ca printre pungutele cu creme, lotiuni demachiante, rujuri, fonduri de ten sa gaseasca ceva si pentru el.

Ce poti spune intr-un astfel de moment…cand il vezi ca se bucura si ca este exact pe gustul lui??? 

STR8 Ahead

Noua gama STR8 Ahead, am primit-o la evenimentul cu fetele din Suceava. Cand am ajuns acasa, nici nu va dati seama cum a cautat sacosica lui cu aceste produse. De atunci, numai aceste produse le foloseste si chiar ma bucur ca ii place aceasta noua gama.

La parfumuri, deodorante nu este chiar asa de pretentios ca la haine. Nu are preferinta de parfum, ii plac majoritatea aromelor. Oricum acest brand il indrageste de mult timp, a cumparat si recumparat produse de nu stiu cate ori. Insa Ahead are un miros de-a dreptul placut, care oricarui barbat i-ar placea. Are o aroma puternic masculina si care persista mult timp.

Notele gamei:

Note baza – lemn de cedru

Note inimă – salvie

Note varf – bergamota
In concluzie, acest brand a inceput sa vina cu produse foarte bune, cu arome puternice pentru totii barbati. Si cu siguranta nu veti regreta de alegerea facuta. Acest set poate fi oferit ca si cadou, sau celor ce iubesc gama STR8 si nu stiau de aceste produse.

1 Comment on "Noua gama STR8 Ahead"

  1. Imi place cum miroase, e chiar tare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord