Nu condamnati parintii care calatoresc cu copiii!

Nu condamnati parintii pe care ii vedeti cu copiiilor in avion sau in masina la drum lung fiindca nu stiti ce motive au sa faca asta! Ne grabim sa ii certam in gand pe batranii care ies pe gheata sau pecanicula in oras, desi este posibil ca ei sa aiba nevoie de medicamente si sa nu aiba cine sa le cumpere.

Este bine sa deprindem copiii de la o varsta frageda cu mersul cu masina, sa nu aiba rau de masina mai tarziu, viata insa si fiind o permanenta calatorie. Gresit este insa sa plecati la drum, iar laptele si grisul cu lapte si toata mancarica sa se acreasca si sa fiti nevoiti sale cumparati hranane sanatoasa celor mici.

Exista lada frigorifica in care puteti pastra toate alimentele in stare perfecta sa ii puteti hrani sanatos si in calatorie. Ceea ce cumparati personal si le pregatiti acasa este sfant. Sigur, voi adultii puteti suporta o infectie alimentara, o mancare mai veche, dar stomacul copiilor este hipersensibil.

Geanta frigorifica auto Sencor SCM 3033BL, 32l, Conectare la bricheta auto costa 349 de lei si este garantata 24 de luni.

Ea va ajuta sa dati copiilor numai mancare sanatoasa si aproape proaspata sa nu aiba de suferit in timpul calatoriilor lungi din zilele toride.

Lada frigorifica pe care o puteti comanda din magazinul online Dwyn.ro si care este livrata la adresa indicata este o investitie utila pentru toata familia, dar copiii sunt pe primul plan.

Ei sunt cei mai importanti din viata si din familia noastra, de aceea sa nu plecam fara sa o primim si sa punem in ea tot ceea ce ne este necesar, dupa cum iarna trebuie sa plecam cu termosul cu ceai cald sau lapte cald.

Geanta frigorifica auto Sencor SCM 3033BL, 32l, conectare la bricheta auto este practica, incapatoare si se incarca usor si rapid la bricheta auto.

Be the first to comment on "Nu condamnati parintii care calatoresc cu copiii!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord