Paste cu ou – o delicatesa

In acest articol tot despre paste vorbim si stiu ca cunoasteti diferite branduri ce detin paste, insa mie cele de la Baneasa mi-au lasat o impresie buna si am inceput sa studiez  toata gama lor cu paste cu ou. Acestea se pot folosi in diferite combinatii, la diferite mancaruri si in diferite sortimente. Produsele Baneasa se pot gasi atat online cat si prin supermarketuri, hypermarketuri sau magazine de specialitate. 

Paste cu ou

Poate ca am folosit de nenumarate ori produsele Baneasa, in special fideaua scurta cu 8 oua dar nu am dat importanta. Mai obisnuiesc sa ii pregatesc baiatului fidea cu lapte iar timpul de fierbere este unul foarte mic si acest lucru m-a facut sa le aleg, de pe raft. Tot de la Baneasa imi cumpar si taitei, spaghetti, cus-cus si alte produse pe care le folosesc.

Gasiti paste cu 8 oua precum taitei lati, fidea cuiburi, fidea scurta care timpul lor de fierbere este intr 2-6 minute. Mai ales atunci daca esti tot timpul pe fuga si nu prea stii ce sa gatesti, aceste paste chiar iti sunt de folos si foarte rapid se pregatesc.

Baneasa

Marca Baneasa este cea mai cunoscuta si consumata marca de paste din Romania. Calitatea și bunul gust al produselor Baneasa nu sunt intamplatoare: ingredientele sunt cu grija alese, doar ingrediente proaspete, de incredere, procese tehnologice riguros controlate, oameni devotați, inspirati, cu simțul frumosului, al bunului gust, al respectului pentru ființa umana. Este unul dintre cei mai important frunizori de produse de morarit. 

In concluzie, eu sunt multumita de produsele Baneasa si chiar voi continua sa le folosesc. Sunt produse de calitate, prêt foarte acceptabil si timpul lor de preparare este unul foarte mic.

Voi ce paste folositi? Sunteti multumiti de marca aleasa?

Be the first to comment on "Paste cu ou – o delicatesa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord