Produse ingrijire Sano #1

La evenimentul din 30 iunie – Suceava, Sano ne-a oferit doua pungute cu produse. Una este cu produse de curatenie si cealalta…articolul de acum. Toate produsele sunt bune, de calitate si chiar am ramas placut surprinsa de ceea ce ne-a oferit. De la Sano am mai folosit produse, chiar de curand mi-am cumparat un spray impotriva tantarilor si chiar isi face treaba.

Produse ingrijire Sano

Punguta cu produse de ingrijire contine un balsam bio 5 in 1, sapun lichid, odorizant pentru vasul toaletei, doua mostre pentru bebelusi si o paturica care copilul mi-a luat-o imediat. Cum m-a vazut cu punguta de produse si ca incep sa le pozez, el a fost surprins de paturica si ii place, caci fara ea nu doarme. E moale si se poate aseza pe scaunul din bucatarie. 

Balsamul bio 5 in 1 – igienizeaza, catifeleaza si protejeaza tesaturile, are dubla putere de parfumare si previne electrizarea tesaturilor. Pentru o catifelare si parfumare intensa si recomanda marirea dozajului. Acest balsam bio are 1l si aproape l-am terminat 🙂 .

Sapun lichid cu parfum de unt shea – hidrateaza si catifeleaza pielea, lasand un parfum persistent, placut si revigorant.  Se toarna o cantitate mica de produs in palma, se maseaza pielea pana la onbtinerea unei spume bogate, apoi clatiti. Acest sapun lichid are 500g.

Odorizant pentru vasul toaletei – curata, confera stralucire si coloreaza apa in albastru. Previne depunerile de calcar si improspateaza aerul cu un parfum de mar.

Cele doua mostre pentru bebelusi contine lotiune de baie fara sapun (varianta clasica) si lotiune de baie, ambele sunt destinate pentru pielea sensibila a bebelusului. Curata, calmeaza si protejeaza scalpul.

In concluzie, am primit produse foarte bune, care sunt de nevoie la casa omului si pe aceasta cale le multumesc ca ne-au sponsorizat.

Linkuri utile: www.facebook.com/SanoRomania/

www.facebook.com/NaturalFormulaRomania/

www.facebook.com/CarelineRomania/

www.facebook.com/SoftcareRomania/

www.sanoromania.ro

http://www.soft-care.eu

Be the first to comment on "Produse ingrijire Sano #1"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord