Produsele Doina din nou pe piata

Cred ca majoritatea dintre noi cunoastem brandul Farmec si cred ca ati folosit cel putin un produs de la ei. Insa, de data aceasta au relansat produsele Doina, care cred ca mamele, bunicile voastre le cunosc deja. Acestea sunt foarte cunoscute in randul romancelor, iar la evenimentul bloggeritelor din Suceava, am primit aceste produse cu Farmec.

Farmec

Farmec- este cel mai mare producator de cosmetice 100% romanesc si va ramane emblema Romaniei. In portofoliul companiei se afla numeroase produse moderne, care sunt concepute in laborate performante.

Doina

Produsele nou lansate in gama Doina sunt:

  • lapte cu ulei de galbenele
  • laptele nutritiv vitaminizant clasic
  • laptele vitaminizant antistres
  • emulsia cu laptisor de matca
  • emulsia cu extract de castraveti
  • crema nutritiva vitaminizanta

In cadrul evenimentului din Suceava, care a avut loc pe 30 iunie, am primit de la Farmec trei produse Doina acestea fiind: lapte cu ulei de galbenele, lapte nutritiv vitaminizant si o crema nutritiva vitaminizanta. Pana in momentul de fata am folosit zi de zi,  doar crema nutritiva vitaminizanta care mi se pare foarte economica si buna.

Daca produse Farmec si Gerovital mai folosisem, pe cele Doina inca nu le testasem si nu stiam mare lucru despre ele.

Crema nutritiva vitaminizanta

Crema care m-a cucerit inca de cand am desfacut-o, este aceasta de la Doina. Aceasta se aplica dimineata sau seara si poate fi luat si in calatorie, deoarece are doar 75ml si care costa doar 6lei. Poate fi folosita pe fata, maini, corp ori de cate ori credeti.

 

Lapte nutritiv vitaminizant

Acest lapte nutritiv este destinat tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat pentru etapa de demachiere. Laptele Doina poate fi utilizat pentru:

  • curatarea, hidratarea si vitaminizarea tenului
  • calmarea pielii de dupa plaja
  • hidratarea pielii uscate
  • hidratarea pielii sensibile a copiilor

Laptele nutritiv a fost oferit cadou, iar laptele cu ulei de galbenele l-am folosit la demachiere.

Laptele cu ulei de galbenele

Are un miros foarte placut, iti lasa pielea catifelata si placuta la atingere. Iar uleiul de galbenele este unul foarte cunoscut si foarte bun pentru proprietatile sale: calmante, epitelizante si antiinflamatoare. Pretul celor doua produse (lapte nutritiv vitaminizant si lapte cu ulei de galbenele) este de doar 9 lei/bucata si au 200ml.

Produsele Doina sunt disponibile in toate supermarketurile, hipermarketurile si magazinele de profil din tara, in magazinele de brand Farmec, precum si in magazinul online www.farmec.ro.

Ati folosit aceste produse pana acum?

Site şi magazin online: www.farmec.ro

Be the first to comment on "Produsele Doina din nou pe piata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord