Sano produse de curatenie #2

Buna dragii mei,

Dupa cum puteti observa Sano ne pune si la treaba. Aceste produse sunt primite la evenimentul Bucovina Beauty bloggers event, care sunt foarte utile si te ajuta sa scapi de murdarie cat ai clipi.  Am folosit si voi folosi in continuare produse de la acest brand deoarece sunt foarte multumita si pretul acestora nu este foarte mare. Punguta Sano cu produse de curatenie contine: detergent pentru vase, un burete, Sano forte, o solutie pentru calcar si rugina si un detergent pentru pardoseli.

Le-am pus la treaba ori de cate ori am facut curatenie, mai ales pe Sano forte care mi s-a parut cel mai bun produs si l-am si recumparat. Dar mare atentie atunci cand il folositi. 

Sano forte

Stiam acest produs, dar nu il cumparasem pana in acel moment. Am ramas placut surprinsa de rezultatul pe care il poate oferi dupa utilizarea lui, dar mare atentie cu el. Acest produs ”arde” pielea si va trebui sa folositi manusi, ca altfel o sa aveti rani, care se trec destul de greu si care poate ”arde” si un strat fin de piele. Va spun acest lucru din propria experienta… 🙁

Am pulverizat din acest produs pe cratiti si oale, am lasat sa actioneze timp de cateva minute apoi am dat usor cu un burete, grasimea s-a curatat foarte usor. Dar neatentia si greseala mea a fost aceia ca nu am folosit manusi.

Detergent pentru pardoseli

Acest produs a picat la tanc, deoarece avem in plan sa achizitionez altul si mi-a prins destul de bine. Acest produs este destinat pentru toate tipurile de pardoseli. Are un parfum foarte placut si nu unul foarte artificial, strident, care irită caile nazale. Podeaua a ramas curata, stralucitoare, emanand un parfum proaspat. 

Detergent de vase

Are un miros foarte placut, de lavanda, face multa spuma, curata foarte bine vasele si este spornic. Nu usuca mainile ca alti detergenti.

Anti Kalk piatra si rugina

Acest produs este destinat in bucatarie, pentru piatra si rugina. Are un miros ceva mai puternic, dar este foarte bun.

Datele magazinului sunt : Magazin Partener Sano – cartier Obcini, Suceava, Str. Bistriței, nr.10. Program: L-V: 9.00 -17.00; S: 9.00 – 13.00

Be the first to comment on "Sano produse de curatenie #2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord