Servetele intime cu bicarbonat de sodiu

Vara transpiram mai mult si mai des decat de obicei, iar umiditatea si temperaturile ridicate favorizeaza inmultirea bacteriilor si fungilor. Orele petrecute la piscina in acelasi costum de baie umed, hainele stramte din materiale sintetice care nu lasa pielea sa respire, spalaturile vaginale frecvente, folosirea tampoanelor intravaginale mentinute prea multe ore dezechilibreaza flora vaginala si cresc riscul de iritare si aparitie a infectiilor intime. Conform studiilor, 78%dintre femei se confrunta cu aceasta problema cel putin o data in viata, iar de cele mai multe ori simptomele nu sunt evidente initial, ceea ce inseamna ca trebuie acordata atentie sporita igienei preventive. 

Soluția? Servetelele intime cu bicarbonat de sodiu

O igiena intima optima este principala solutie pentru evitarea declansarii infectiilor in zona genitala. De aceea, BARZA te indeamna sa ai grija de sanatatea ta intima si iti recomand servetelele intime cu solutie de bicarbonat de sodiu, un ingredient natural, recomandat pentru asigurarea unei igiene intime corespunzatoare, pentru eliminarea senzatiei de disconfort și a mirosurilor neplacute.

Formula solutiei de bicarbonat de sodiu din compozitia servetelelor a fost creata conform recomandarilor medicilor ginecologi.

Acestea actioneaza în mod delicat pentru a curata si reda prospetimea zonei intime si pentru a te simti in largul tau oriunde mergi. Testat dermatologic, pachetul de servetele intime de la BARZA contine 20 de bucati si este usor de transportat in  trusa de ingrijire, in geanta sau in bagajul de voiaj. Acestea se pot gasi in farmacii, drogherii cat si online.

Be the first to comment on "Servetele intime cu bicarbonat de sodiu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord