Tine pasul cu tehnologia

Tehnologia avanseaza in prezent foarte repede. De la o zi la alta apar noi update-uri si imbunatatiti pentru orice produs si serviciu. Mediul online s-a dezvoltat intra-atat de mult incat acum nu mai este nevoie decat de un nume, o adresa de email si un numar de telefon pentru a ne putea cumpara sau pentru a vinde ceva. Crearea de ceva nou nu este totusi asa de usoara dar imbunatatirea e ceva deja existent este extrem de usoara.

Zi de zi apar imbunatatiti si in cazul aparatelor de aer conditionat, acestea devenind mai performante, mai silentioase, mai ieftine, mai elegante si cu un consum mai redus de energie, o problema cu care ne confruntam cu totii.Printre brandurile de top care reusesc sa creeze astfel de aparate se numara si Daikin, unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute branduri de altfel, cu o istorie de aproape un secol in domeniul sistemelor de climatizare. 

Unul dintre modelele de top ale acestora, Stylish Bluevolution este excelent. Este in primul rand foarte elegant, avand la dispozitie in magazinul Climatico mai multe variante de culoare ale acestora ca de exemplu Silver sau Black Wood si altele.Este totodata foarte performant, fiind capabil, in functie de capacitate, sa aduca temperatura la valoare dorita intr-o camera foarte repede si pe intreaga suprafara, si la nivelul podelei si la nivelul tavanului, avand diverse canale si lamele prin care aerul poate fi suflat in directia dorita, asigurand o racire/incalzire optima a unei camere. Ca marea majoritate a modelelorm acest aparat de aer conditionat Daikineste split de perete, dar si unitatea  exterioara si cea interioara sunt la fel de rezistente si de eficiente si foarte silentioase. Asa ca va puteti uita fara griji la un film sau sa ascultati muzica fara a fi deranjati de functionarea aparatului.

Transportul pentru oricare unitate de aer conditionat Climatico este gratuit iar la acesta puteti alege si montaj aer conditionat autorizat, realizat de catre o echipa profesionista.

1 Comment on "Tine pasul cu tehnologia"

  1. Valeria Chertes | 24 iulie 2018 at 23:46 | Răspunde

    Este foarte bun un aer conditionat in casa.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord