Ce iti poti cumpara de la amanet?

In momentul de fata, cei mai multi oameni cand aud de casele de amanet cred ca aceste societati exista doar pe piata doar pentru ca ele sa aiba profit si sa iasa de fiecare data in castig, in timp ce clientii lor vor fi tot timpul in pierdere. Lucrurile nu sunt chiar asa, mai ales cei care lucreaza in domeniu si inteleg acest lucru.

O casa de amanet  vine in intampinarea celor care au nevoie de banii, care pur si simplu nu au de unde obtine banii de care au atat de multa nevoie. Clientul care trece pragul unui amanet, o face din propria initiativa si isi poate amaneta o bijuterie, un smartphone, laptop, ceasuri in schimbul caruia va primi o suma considerabila de banii. Iti poti recupera ceea ce ai lasat la casa de amanet fara sa intampini vreo problema. 

Spre exemplu, o prietena si-a amanetat laptopul deoarece avea nevoie de bani. In momentul acela ea a incheiat un contract cu casa de amanet, ea nu si-au achitat datoria nici in perioada de gratie, conform clauzei mentionate in contractual de amanet, apoi a pierdut orice drept asupra bunurilor, iar acest a fost comercializat de catre casa de amanet. Intre timp ea isi dorea sa-si isi recupereze laptopul, caci contine date foarte importante, la fel si poze, insa fara nici un succes.

La casele de amanet, atat online cat si offline, poti gasi produse foarte bune, performante, utile la preturi foarte avantajoase.  Telefoane, tablete, ceasuri, LCD-uri, console, auto, etc.  Obiectele sunt verficate inainte sa  fi amanetate, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi pentru functionalitatea dispozitivului. Cu siguranta nu vei putea cumpara de la o casa de amanet un telefon defect. 

In concluzie, eu cred ca nu ar mai trebui sa ne ferim si sa ocolim atat casele de amanet deoarece putem gasi solutia cea mai buna in spatele ghiseului.

Voi ati fost la amanet? Ati cumparat/ ati avut nevoie de banii?

Be the first to comment on "Ce iti poti cumpara de la amanet?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord