Ce produse Avon ati mai folosit?

Oare cine nu a folosit produsele Avon? sau mai bine Cine nu cunoaste acest brand? Ei bine, eu cred ca majoritatea persoanelor a folosit cel putin un produs de la Avon, cumparat sau primit cadou, a fost de la acest brand care este cunoscut peste tot. In trecut, am fost reprezentant Avon, dar cu timpul am renuntat, atunci aveam o gramada de produse, cunoasteam ofertele si primeam si multe bonusuri.

De atunci, multe lucruri s-au schimbat si pot spune ca si acum sunt multumita, cu toate ca numai am folosit produsele Avon, doar la ocazii sau primite cadou. La Bucovina beauty bloggers am primit si o punguta cu aceste produse, de care am ramas surprinsa si bine inteles pe care am inceput sa le folosesc. 

Produse Avon

Am primit si am si oferit, caci nu toate produsele mi se potriveau. Am primit de la un reprezentant Avon Suceava aceasta punguta personalizata. Am inceput sa folosesc pilele si oja inca de la inceput, apoi spumantul si creionul. Spumantul face parte din colectia de iarna si are un miros super, ca si restul gelurilor si spumantelor care le-am folosit pana acum.

Pilele sunt pe gustul meu, iar una deja s-a uzat si nu am mai atasat-o sa ii fac poza. Oja are o culoare frumoasa, este rezistenta si nu sare de pe unghie ca restul ojelor. Creioanee de buze am inceput sa le folosesc de ceva timp, iar acesta mi se pare tare dragut.  Fondul de ten, pudra si rujul le-am oferit cadou mamei mele.

In concluzie,  sunt super incantata de produsele folosite si ma bucur ca am avut ocazia ca la acest eveniment sa primim produse de la un reprezentant Avon.

Voi ce produse Avon ati mai folosit?

Be the first to comment on "Ce produse Avon ati mai folosit?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord