Ce produse de machiaj am folosit in vacanta

Bun gasit,

Stiu, au trecut cateva zile de cand am venit din vacanta, dar abia acum mi-am dat seama ca nu v-am prezentat ce produse de machiaj am avut in vacanta. Stiu, nu am luat foarte multe, dar pe acestea le-am folosit mai tot timpul si am preferat sa nu iau multe produse inutile, pe care pur si simplu nu le foloseam.  Spre exemplu, despre rimelul de la Melkior am mai scris si poate ca ati observat ca imi place. Pe restul le-am primit la Bucovina beauty bloggers.

Ce produse de machiaj am folosit in vacanta

Despre rimel v-am scris pe blog aici, iar despre celelalte le descriu acum. Rujul este de la Careline, nuanta P36 si poate fi gasit in magazinele Sano, in care puteti gasi si produse cosemetice si de machiaj. La inceput cand l-am vazut mai tare ma speriasem, mi se parea foarte deschis dar odata aplicat pe buze, nuanta nu a mai fost chiar asa si chisr mai mult imi place. Ceea ce imi displace la acest ruj, nu prea este foarte persistent ca celelalte. Dar totusi, este un roz simpatic, un miros frumos si un luciu placut.

Ce ma impresionat pe mine la acest ruj, este modul sau de deschidere. Nu este ca celelalte care printr-o rasucire sau daca tragi putin gata, il poti aplica pe buze, la acest ruj trebuie sa apesi pe baza rujului si iese din ambalaj. O metoda foarte ingenioasa. 

Tusul Lambre imi place mult acest produs si ma bucur ca are aceasta forma. Il poti lua cu tine oriunde si iti trebuie indemanare pentru a iesi ceea ce iti doresti. Acesta este tip carioca si chiar imi place mai mult acesta, fata de cel de la Make Hot, care are pensulica si trebuie sa iei produs apoi sa aplici. Are un varf destul de subtire, cu care poti trasa linia si fara ca tu sa iti faci griji. Este persistent si nu curge.

Acest produs este usor de folosit si chiar vi-l recomand. 

Voi de obicei folositi multe produse de machiaj in vacanta?

Be the first to comment on "Ce produse de machiaj am folosit in vacanta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord