Datorita Credius mi-am pornit afacerea

Dorinta de a fi propriul angajat este destul de frecventa, mai ales printre tineri. Si eu ma saturasem sa fiu angajat, sa depind de un salariu si sa fac si ceva ce nu mi se potrivea absolut deloc. Mai mult, de ceva timp, imi venise o idee de afacere. Aveam doar nevoie de o suma de bani pentru a investi si a da drumul business-ului.

Din pacate, cu salariul meu, nicio banca nu imi acorda un imprumt pentru o suma mai mare. Ma simteam ca intr-o cusca din care nu puteam scapa. Tot cautand pe internet cum as putea sa fac un imprumut imm, am gasit pagina celor de la Credius. 

Aceasta companie nu este o banca ci o institutie financiara nebancara. Prima data mi-am facut pe calculatorul de pe site o simulare de rata pentru suma de care aveam nevoie. Ma incadram perfect astfel incat sa imi permit sa platesc lunar rata si sa imi mai ramana si bani. Chiar daca o perioada mai ramaneam angajat, merita sa incerc. Era un scrificiu pe care imi doream sa il fac.

Nu am stat pe ganduri si am completat cererea. Nu am avut nevoie decat de cartea de identitate, fara adeverinta de venit sau alte acte. Am dat drumul solicitarii si am asteptat sa vad ce se intampla. Nu mi-a venit sa cred ca, in doar 60 de minute, mi s-a confirmat aprobarea imprumutului. Eram mai aproape ca oricand de visul meu.

La scurt timp, am avut banii necesari. Credius a fost pentru mine o mana salvatoare. In timpul liber, am inceput sa lucrez la afacerea mea. Mi-am facut site, am comandat produsele necesare si am dat drumul magazinului online pe care mi-l doream. Prima luna a fost mai greu dar, dupa a doua luna, magazinul a inceput sa mearga. In a treia luna mi-am dat demisia de la job si m-am ocupat doar de afacerea mea. Totul datorita Credius!

Be the first to comment on "Datorita Credius mi-am pornit afacerea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord