Dedurizatoare apa

Stiu ca am mai vorbit pe acest subiect, cu ceva timp in urma, dar cum acest aparat ne este de folos, am zis sa va vorbesc mai pe-ndelete despre el. Apa dura este principala cauza a problemelor din instalatiile sanitare si care contribuie la uzarea electrocasnicelor. Problema este usor observabila in momentul in care spalam un pahar de apa, daca pe pahar raman pete atunci aveti probleme cu apa si va trebuie un dedurizator apa

Dedurizator apa

Problema cea mai grava este la electrocasnice precum: masina de spalat, boiler electric sau cu gaz, masina de vase, fierul de calcat, filtrul de cafea care sunt cele mai predispuse la apa dura, deoarece calcarul se depunde foarte usor.

La pensiuni, hoteluri, sau case de vacanta cu siguranta veti intalni o statie dedurizare apa, caci consumul de apa este mult prea mare si nu se pot risca cu asa ceva. Deoarece depunerile de calcar se acumuleaza constant si duc la o scadere a eficientei de incalzire sau chiar la stricarea electrocasnicelor. Depunerile de calcar se pot regasi in instalatii, care in timp se pot sparge, sau pe baterii ce capata un aspect insestetic.

O statie dedurizare apa pret  poti gasi pe Aquabiz.ro, diferite dimensiuni, modele si dupa litri care ii doriti. La inceput poate vi se pare ca este costisitor, dar decat sa va stricati ceva mai bine mergeti in siguranta si achizitionati ceea ce va trebuie. O sa evitati pe cat posibil calcarul si nu veti mai avea probleme un dedurizator.

Voi ati folosit/aveti un astfel de aparat?

 

Be the first to comment on "Dedurizatoare apa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord