Elemis – noi produse de lux

Cred ca ati observat ca in ultima perioada am primit o multime de produse, in special de la evenimente. Unele au fost pe gustul meu, altele poate nu erau dupa asteptarile mele insa la produsele de lux Elemis, am ramas placut surprinsa atat de rezultatul dupa folosire cat si mirosul acestora. In urma cu ceva timp, mai exact aceste produse sunt primite de Bucovina beauty bloggers event, am primit spre testare noi produse de lux Elemis. 

Elemis – noi produse de lux

Cele doua produse Elemis Pro-Radiance Cream Cleanser și Soothing Apricot Toner sunt noutati pentru mine si sunt produse travel-size. Va puteti bucura de fiecare produs o perioada buna de timp si veti observa inca de la prima utilizare mirosul acestora.

Pro-Radiance Cream Cleanser este un produs de curatare si demachiere. Eu l-am folosit cu dischete, cu toate ca trebuia in alt mod utilizat, dar fiind in criza de timp numai am stat sa ma lungesc. Mi-a placut mult sticluta acestuia cat si modul in care este facut, caci asa nu se risipeste din produs.

Soothing Apricot Cleanser este un toner. Acesta va fi apreciat de toata lumea datorita mirosului si mentine nivelul natural al pH-ului fara a folosi alcool sau alte substante dure.

Ambele produse se pot gasi si in varianta full size, insa sunt cam piperate la pret si de aceia poti achizitiona si in varianta travel size, sa iti faci o parere despre ele. Aceste produse se pot achizitiona de pe Adda Shop.

Ati folosit produse de lux Elemis, pana acum?

Be the first to comment on "Elemis – noi produse de lux"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord