Fotografia digitala modulul 4

Bun gasit dragilor,

In primul rand as vrea sa va spun ca am primit acest curs in urma cu vreo doua saptamanii, l-am studiat, dar din pacate nu am avut timp sa va scriu despre el. Astazi, am zis ca trebuie sa va descriu cateva notiuni din arta fotografiei. Cei care m-ati urmarit/ ma urmariti cred ca deja ati observat ca am ales sa studiez acest curs deoarece este o pasiune pentru noi si daca tot am avut ocazia, am ales exact ce imi doream. 

Fotografia digitala modulul 4

Pentru a intelege acest modul, trebuie parcurse cele anterioare. In acest modul veti invata despre bazele fotografiei, combinarea semantica si decorativa a cadrului, culoarea in fotografie, cromatica, culori de baza si cele complementare si multe alte lucruri. Aceste toate notiuni sunt foarte importante pentru un fotograf  si trebuie sa tinem cont de ele.

Cromatica exprima particularitatile generale ale culorilor fiind incluse mai multe elemente: natura culorii, culorile de baza, culorile secundare, caracteristicile culorii, contrastul, amestecul culorilor, limbajul culorilor etc. Culoarea influenteaza procesul fiziologic al omului si starea sa psihica. Spre exemplu intr-o fotografie rosul atrage atentia in mod maxim.

Aceste subiecte sunt descrise mai pe larg, cu exemple si cu siguranta vei invata lucrurile cele mai importante, daca iubesti si iti doresti un astfel de curs.

In concluzie, eu ma bucur ca am ales acest curs, pe care il pot face si de la distanta si nu sunt nevoita sa ma deplasez, invat cand doresc iar temele le rezolv online. La finalul cursului voi primi si diploma.

Be the first to comment on "Fotografia digitala modulul 4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord