Galati beauty swap 3 – eveniment pentru bloggeri

Duminica, 5 august 2018, am fost invitata de Ioana,  la cel de-al treilea eveniment beauty swap intre bloggeri din zona Galati Braila si nu numai. De aceasta data, au fost prezente si fete venite din alte orase ale tarii precum Craiova, Constanta si Focsani. Intalnirea cu fetele a fost la ora 11:00 si terminarea evenimentului in jurul orei de 17:30.

Evenimentul a fost unul foarte frumos, au fost prezenti sponsorii de la Regivero care ne-a vorbit de produsele ce le-am primit spre testare. Ne-a vorbit de ADN, PHP-ul pielii si mult termeni ce tin de medicina. Poate ca m-ati urmarit pe Instagram sau pagina blogului unde am fost live, de la eveniment.  In jurul orei 13:00 sponsorii au fost prezenti, primul cuvant a fost de catre Ioana, organizatoarea evenimentului, apoi de catre Marean domul ce a lansat produsele si inca un domn(caruia nu i-am retinut numele) care ne-a vorbit in general de firul de par, de ce ne cade parul, ce produse sa folosim…

Au fost si tombole, ca si la celelalte editii, insa de data aceasta majoritatea au avut cate ceva de castigat. Ioana s-a gandit bine si a ales ca persoana care a castigat prima data, sa nu mai aibe sansa sa participe la celelate tombole, ca sa poata castiga si alte fete, nu o singura persoana.

Am socializat, am ras, am vorbit in aceasta zi minunat si bine inteles ne-am pozat. Am primit multe produse spre testare, iar review-ul acestora va fi pe blog dupa testare.

Daca sunteti blogger de beauty si doriti sa participati la astfel de evenimente, puteti sa ma contactati in privat sau ii puteti scrie Ioanei. Grupul nostru este unul frumos, cu fete serioase si poate ca ne dorim sa crestem pe viitor, dar asta numai daca esti o persoana la fel de serioasa si esti acceptata in grup.

 

1 Comment on "Galati beauty swap 3 – eveniment pentru bloggeri"

  1. Valeria Chertes | 8 august 2018 at 14:52 | Răspunde

    Amintiri foarte frumoase.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord