Green Lab la Bucovina beauty bloggers

Bun gasit,

Dragii mei, poate ati vazut ca am mai avut aceste produse, primite la Galati beauty swap, insa de data aceasta pe acestea le-am primit la Bucovina beauty bloggers. Stiu, ca am intarziat ceva timp cu postarile de la acest eveniment, dar in mare parte am folosit produsele primite si va urma review-ul lor, pe rand, numai sa dispun de timp.

Aceasta perioada a fost una putin mai aglomerata, dar sper sa revin la ”normal” rapid si sa ma tin de cuvant, asa cum am fost si pana acum.

Apa micelara de la Green Lab e super buna. Are o cantitate de 150ml si nu contine parfum. Sticluta este usor de manevrat si poate fi depozitata in orice spatiu. Folosind aceasta apa micelara machiajul l-am indepartat rapid cu o discheta demachianta si nu am fost nevoita sa insist. Ma declar multumita de acest produs si ma bucur ca am avut ocazia sa-l primesc din nou. 

 

Crema de zi – nu contine coloranti, parafina sau parfum. Dupa demachiere, am folosit aceasta crema care are o pompita dozatoare foarte buna pentru aplicarea corecta a produsului. Acest produs contine si factor de protectie 15, nu este un factor ridicat, dar asigura protectia necesara impotiva radiatiilor solare.

Nu lasa pielea uleioasa iar folosinta impreuna cu apa micelara, am observat ca fata arata mult mai luminoasa si curata. 

In concluzie, ma bucur ca am primit aceste produse, ma bucur ca brandul ne-a fost prezent si la acest eveniment si cu siguranta o sa ma apelez la aceste produse.

Voi ati folosit aceste produse?

Be the first to comment on "Green Lab la Bucovina beauty bloggers"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord