Infinite love -K126

Bun gasit,

La evenimentul din iunie, de la Suceava am primit acest parfum de la Infinite love. Stiam in mare parte produsele, dar nu sunt eu acea persoana care tot timpul da banii pe parfumuri, dar odata primit l-am pus la treaba. Chiar l-am avut si in vacanta, in varianta full, puteam sa il iau pe cel mini dar…mult prea tarziu mi-am dat seama. 

Infinite love K126

Cei de la Infinite ne-au pus sa alegem parfumul dorit, iar eu in acea zi eram mult prea ocupata, nu prea am avut timp sa fiu online si trebuia pana la o anumita ora Camelia sa predea lista, asa ca am lasat-o pe ea sa aleaga si pentru mine. Pot spune ca a facut o alegere tare buna, am mers pe mana ei si ma bucur ca nu este un parfum dulce. 

Infinite Love face parte dintr-o franciza internationala de parfumuri care a inregistrat vanzari peste asteptari in Romania, dar si in Europa, SUA, Emiratele Arabe Unite, Tunisia si Arabia Saudita. La eveniment fiecare persoana si-a ales propriul parfum si am testat cateva care mi-au placut foarte mult.

In momentul in care Camelia mi-a transmis codul produsului, chiar nu imi spunea nimic, am studiat lista de arome dar am fost foarte curioasa si nerabdatoare sa-l deschid si sa-l folosesc. Pot spune ca imi place foarte mult, este exact pe gustul meu. Este un parfum foarte puternic si intens, cu o aroma sofisticata, senzuala si feminina. Pot spune ca este un parfum elegant, potrivit pentru petreceri de noapte sau de ce nu poate fi folosit la un eveniment special din timpul zilei.

Recipientul este modern si elegant. Am mai primit si un On The Go, un recipient pentru parfum ce iti ofera posibilitatea sa-l iei in vacanta sau oriunde doresti, fara a mai lua sticluta cea mare.

In concluzie, ma bucur foarte mult de acest parfum, imi place si il utilizez de fiecare data cand am placere.

Voi ce parfumuri preferati?

Be the first to comment on "Infinite love -K126"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord