Lotiune tonica si lapte demachiant – Apidava

Lotiunea tonica si laptele demachiant, le-am primit la o campanie de testare a produselor ce se numeste ” Cum sa te demachiezi corect, cu produse Apidava”. Asadar demachierea este un procedeu esential in pastrarea frumusetii. Dupa fiecare zi in care tenul a fost incarcat cu diferite produse de machiaj, este necesara curatarea acestuia, pentru a-i pastra un nivel optim de hidratare si de suplete. Exista pe piata o gama variata de produse destinate acestui proces, insa produsele cu ingrediente naturale sunt de departe cele mai bune. 

Laptele demachiant

Are la baza miere, unt de shea, uleiuri vegetale, propolis,ce curata si protejeaza epiderma, dar are un important rol si in revitalizarea si hidratarea pielii.  Produsul este sub forma de crema si se dozeaza foarte bine cu ajutorul pompitei. Tenul se curata foarte bine cu ajutorul lui si ramane curat si hidratat.

Lotiunea tonica purifianta

Este a doua lotiune pe baza de miere de la Apidava. Este un produs foarte bun fara alcool, fara parabeni si fara phenoxiethanol. Are in plus un efect tonifiant si antibacterian, fiind indicata si in cazul tenului cu problemeContine doar ingrediente benefice tenului precum: miere care este bogata in proteine vegetale minerale, propolisul care este un antibiotic natural ce curata in pronfunzime porii si uleiul de menta care tonfica si racoreste pielea.

Ambele produse se pot gasi pe Apidava si nu numai, iar ambele produse au 200ml. Pretul lor difera.

Ati folosit aceste produse pana acum?

Be the first to comment on "Lotiune tonica si lapte demachiant – Apidava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord