Perspirex – antiperspirant roll-on

Bun gasit,

De astazi incep seria articolelor Galati beauty swap 3, primite de la diferiti sponsori.  Primele produse pe care am inceput sa le testez si eram foarte curioasa au fost aceste roll-one de la Perspirex. Nu le mai folosisem pana acum si tot vazusem la fete, citeam review-uri dar de data aceasta chiar ma bucur de aceste produse, care sunt foarte utile in aceasta perioada. 

Perspirex

Perspirex Roll-on este un antiperspirant din categoria premium ce nu contine coloranţi, conservanţi artificiali, parabeni sau parfum, fiind dovedit clinic ca asigura cea mai buna protectie impotriva transpiratiei si mirosului neplacut.

O singura aplicare, de Perspirex seara, ofera protecţie de 3 pana la 5 zile, iar un singur flacon va este suficient pentru 4-6 luni. Perspirex roll-on este confortabil, comod de utilizat si econom.

Am inceput sa folosesc acest produs inca de cand am ajuns acasa, de la eveniment. Se aplica o singura data, dus-intors, in centrul axilei si numai daca pielea este uscata, neiritata si epilata de minim 48 de ore. Daca nu se respecta aceste reguli pot aparea iritatii.  Perioada de protectie este 3-5 zile, dar asta nu inseamna nu trebuie sa mai facem baie, asa cum multe persoane inteleg acest lucru. 

Ce imi place la acest produs:

  • pielea ramane uscata si adio miros neplacut de transpiratie
  • nu pateaza hainele si nici hainele nu s-au udat
  • are un miros intepator la inceput, dar apoi te obisnuiesti cu el si esti mult mai protejat

Brandul Perspirex are mai multe produse, insa eu am primit Perspirex Original, varianta clasica ce este foarte cunoscut e dovedit clinic, asigura o protecție de lunga durată, formula sa eficienta ofera zile de protectie, in timp ce sistemul de ingrijire a pielii protejează pielea impotriva iritatiilor posibile.

In concluzie, un astfel de roll-on mi-a asigurat o protectie de durata si avand in vedere ca il poti folosi 4-6 luni, se merita sa dai 58.9 ron. Sunt foarte incantata de el si multumita.

Voi ce roll-one mai folositi?

 

Be the first to comment on "Perspirex – antiperspirant roll-on"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord