Probleme cu aerul conditionat? O rezolva Bazarka.ro

Aparatul de aer conditionat este construit cu scopul de a ne racorii in zilele calduroase de vara cand temperaturile din interior, fie acasa sau la birou, cresc atat de mult incat se creeaza un adevarat disconfort.
Insa ca orice aparat electric, nici acesta nu este nemuritor in special daca este supus anumitor conditii neprielnice. Acestea sunt facute sa reziste perioade indeungate, chiar si in cazul celor mai ieftine dar la un moment dat tot se va ajunge la acel moment in care acesta o sa se strice. Nimanui nu i-ar pica bine daca acesta cedeaza fix atunci cand avem cea mai mare nevoie de el. Motivele pentru care un aparat de aer conditionat se strica sunt diverse: de la vremea de afara, pana la praful din camera ori un soc electric, moment in care acesta se poate arde.
De curand am trecut printr-un astfel de moment cand aparatul meu de aer conditionat s-a oprit brusc si nu a mai vrut sa porneasca sub nici o forma. Din pacate acest lucru s-a intamplat fix la inceputul verii cand aveam cea mai mare nevoie de acesta. Cum nu aveam banii necesari pentru un nou aparat de aer conditionat, am decis sa caut pe cineva specializat si autorizat in reparatii aer conditionat, deoarece am probleme mari legate de caldura si din acest punct de vedere nu ma impac deloc cu vara.
Astfel i-am gasit pe cei de la Bazarka.ro, fima specializata in reparatii electronice si anumie reparatii firigidere, aer conditiona si sisteme de climatiare. I-am apelat dar nu inainte de a ma asigura ca sunt profesionisti. Totul a decurs foarte rapid iar reparatia aparatului e aer conditionat s-a terminat foarte repede.
Bazarka.ro este o firma ce este specializata precum am precizat si mai sus, in reparati frigidere, combine si lazi frigorifice, aere conditionate, sisteme de climatizare, reparatii chillere industriale dar si reparatii in domeniul HoReCa. Acestia ofera garantie in urma lucrarilor de 12 luni,
Dupa reparatia aerului conditonat, totul a decus si degurge perfect norma, aparatul se comporta ca nou iar costurile au fost extrem de avantajoase.
Principalele caracteristici ale acestora sunt: profseionalismul si seriozitatea cu care isi trateaza clientii, promtitudine in ceea ce priveste solicitarile, evluari corecte, garantie reala pentru lucrarile lor dar si program de lucru flexibil adatabil neviolor clientilor.
Pe langa reaparatii de aere conditionate, Bazarka.ro ofera si servicii de curatare si igienizarea al acestor aparate. Microbii si bacteriile acumulate in interiorul aparatului sunt extrem de periculoase si pot fi cauza aparitiei alergiilor sau a problemelor respiratorii.
In ceea ce priveste preturile, acestea sunt printre cele mai avantajoase si difera in funtie de tipul reparatiei. Costurile pentru montaj acestea sunt: 350 RON/9000 BTU, 400 RON/ 12000TBU, 450 RON/ .2400 BTU, preturi la care se adauga 50 de lei pentru fiecare metru in plus.

Recomand Bazarka.ro, datorita serviciilor de cea mai buna calitate , avand un raport pret/calitate super avatajos. Pentru orice detalii puteti apela cu incredere la numarul de telefon afisat pe site, adresa de mail ori chiar la sediul acestora, programul de lucru fiind de la 9:00 la 24:00 de luni pana duminica.

Be the first to comment on "Probleme cu aerul conditionat? O rezolva Bazarka.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord