Produsele Golden Rose + tombola castigata Amalia

Despre produsele Golden Rose am mai vorbit intr-un articol, dar am avut placerea sa primim la Galati beauty swap un goodies bag cu produse. In cadrul evenimentului au fost si tombole, iar eu am fost fericita castigatoare a doua dintre ele. Despre tombola cu produsele Amalia o sa vedeti astazi.

Golden Rose

Pana mai acum ceva timp nu folosisem nici un produs de la acest brand, dar cu ajutorul acestor evenimente dedicate bloggerilor am primit multe produse, de la branduri cu renume care ma bucur si tot odata le folosesc cu placere. Punguta Golden Rose a fost bogata pot spune, cu produse pe care le cunosteam si care mi se potrivesc. Un catalog cu produse, o agenda, doua rujuri si o oja. Numai ca in locul rujului metalic (cum am primit la Bucovina beauty) este un ruj mat pe gustul meu. 

Tombola castigata Amalia

La eveniment au fost si cateva tombole. La doua dintre ele am castigat, iar astazi va vorbesc de produsele Amalia, oja roz si trusa de machiaj. Aceste nuante le folosesc cel mai mult si parca Ioana a stiut acest lucru. Trusa inca nu am folosit-o dar o sa va arat un swatch pe Instastories.

In concluzie sunt foarte bucuroasa de produsele primite si le voi folosi cu drag in continuare. De trusa de machiaj de la Amalia inca nu va pot spune prea multe, dar dupa testarea acesteia pe Instagram poza si parere.

Ati folosit vreun produs Golden Rose? dar Amalia?

1 Comment on "Produsele Golden Rose + tombola castigata Amalia"

  1. De la Golden Rose am folosit, însă de produsele Amalia acum aud de acest brand

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord