Produsele Pielor si Ados…

Dupa cum observati, la Galati beauty swap 3 am primit multe produse, care in urma testari imi scriu parerea pe blog. Am primit de la Pielor si Ados cateva produse care din punctul meu de vedere sunt tare bune. Nici nu am stat prea mult pe gand si le-am testat. Daca m-ati urmarit in Instastory, vedeati produsele mai repede, dar acum va scriu mai in detalii despre acestea.

De la Pielor am primit doua masti tip servetel, o crema de maini si trei mostre, iar de la Ados o oja si un lac de unghii. Cei de la Valentino Cosmetics sunt distribuitorii acestor branduri care au in portofoliu multe produse, de la oje la sampoane, de la make-up si produse de ingrijire la produse pentru epilare. 

Produsele Pielor

Cele doua masti sunt, tip servetel si sunt primele de acest gen care le-am incercat pana acum. Am primit doua masti diferite: una cu extract de grapefruit si cealalta cu acid hyaluronic. Ambele masti au fost testate de mine, in zile diferite si mi-au placut foarte mult mirosul lor. Servetelele sunt imbibate cu mult produs fara sa se scurga si am lasat 20 de minute. Dupa inalturarea mastii piele este fina si mult mai hidratata.

Crema de maini este in varianta travel-size si e cea mai parfumata si speciala crema pe care o am, de ce spun asta? Pentru ca ador foarte mult produsele cu aroma de lavanda si cred ca ati observat acest lucru. 

Lac si oja Ados

Pot spune ca ma bucur de aceste doua produse. Nuanta ojei este pe placul meu si chiar a rezistat pe unghii, nu stiu daca 7 zile asa cum scrie pe sticluta, dar 3-4 tot m-am bucurat. Am aplicat oja in doua straturi apoi cu lac si in cateva clipe totul s-a uscat pentru asta merita un plus. 

Ati folosit vreun produs din cele mentionate mai sus?

Be the first to comment on "Produsele Pielor si Ados…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord