Pudra si primer Lambre

Astazi am ales sa vorbesc de doua produse de la brandul Lambre, pe care le-am oferit cadou. Pudra compacta si primerul, despre aceste produse o sa vorbesc in acest articol. Restul produselor, ce le vedeti in poza de mai jos am scris despre ele, pe blog, in mai multe articole.

Pudra compacta matifianta – am oferit-o cadou nepoatei mele. I-a placut foarte mult textura, ca fixeaza fondul de ten, catifeleaza si improspateaza pielea. Pudra compacta asigura pielii un efect matifiant si tot odata mascheaza ridurile fine, confera un finish mat natural. Nu se acumuleaza in riduri si nu incarca pielea. Este foarte rezistenta si i-a placut mult.

Am lasat o poza sa vedeti cat de bine se vede. O puteti gasi aici , la 44.50lei. Are o forma unica (pana acum nu mai vazusem o astfel de pudra) care te atrage pe loc. 

Baza de machiaj matifianta si hidratanta primer a fost oferita cadou unei prietene. Este recomandata tuturor tipurilor de ten, nu incarca tenul si asigura rezistenta machiajului. Faciliteaza aplicarea perfecta a fondului de ten si reduce consumul acestuia. Fara arome, coloranți si parabeni. Este incolor si il foloseste de ceva timp.

EFECT UIMITOR: Un machiaj perfect, rezistent si profesionist!

In concluzie, cam acestea au fost produsele de la Lambre care le-am primit la evenimentul cu fetele. Unele mi-au placut foarte mult, altele nu. Per ansamblu eu zic ca se merita sa dati banutii pe ele, dar nu inainte sa cititi review-ul produselor. Unele pot fi pe placul vostru altele nu.

Ati folosit vreun produs Lambre pana acum?

Be the first to comment on "Pudra si primer Lambre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord