Rosu de la Golden Rose

Buna gasit,

Incep saptamana in forta cu acest articol de la Golden Rose. Produsele sunt primit la Bucovina beauty bloggers, insa de curand am inceput sa le folosesc. Sunt primele mele produse marca Golden Rose si imi plac foarte mult. Am primit doua rujuri mate unul  rosu si unul corai si o oja in nuanta rosie. Nu ma gandeam sa folosesc astfel de produse, dar cand colo observ ca aceste nunante ma prind bine si ies destul de bine in evidenta. 

Rujul Rose Longstay, nuanta 09, a fost preferatul meu la nunta. E un rosu aprins care pur si simplu il ador, e rezistent si cateva ore bune nu ai treaba cu el. L-am aplicat pe buze destul de usor si chiar e de recomandat, in special persoanelor carora le plac astfel de nuante.

Oja in nuanta rosu corai, am folosit-o de cateva ori pana acum, dar din pacate nu am reusit sa va arat si poza. Se aseaza pe unghie din prima si am aplicat-o de doua ori pentru a se vedea mai bine. Are 10 ml si e super economica.

Rujurile metalice nu ma avantajeaza, cu toate ca aceasta culoare nu este ca celelelte care le am…Dar ce pot spune e ca se aplica destul de usor cu ajutorul aplicatorului si este foarte rezistent la transfer. Ceea ce inseamna ca va puteti bucura mult timp de nuanta pe buze.

In concluzie, imi plac produsele Golden Rose si cu siguranta voi mai folosi produsele acestui brand. 

 

Be the first to comment on "Rosu de la Golden Rose"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord