Sampon si balsam Wash&Go – lavanda

De Wash Go am auzit cu toti si posibil ca inca mai folositi aceste produse. Insa de anul acesta, brandul a lansat mai multe game care au ambalaje noi si stilizate, o imagine fresh, formule imbunatatite si acelasi concept: 100% VOLUME. Sampoanele si balsamurile Wash Go sunt destinate pentru toate tipurile de par, iar anul acest au lansat si o gama speciala pentru barbati. 

Wash&Go lavanda

Gama Wash&Go cu extract de lavanda este conceputa pentru toate tipurile de par. Lavanda este recunoscuta pentru proprietatile sale calmante si pentru aroma sa inconfundabila. Parul devine neted, usor de coafat si cu 100% volum. Produsele sunt accesibile la pret, samponul are 750ml iar balsamul 200ml. 

Produsele Wash&Go le-am primit la Bucovina beauty bloggers, un eveniment foarte frumos care a avut loc in luna iunie. Daca vreti sa aflati mai multe despre acel eveniment, gasiti pe blog. Aceste produse le-am oferit mamei mele caci ea foloseste produse din aceasta gama.

Imi place foarte mult mirosul de lavanda si imi pare destul de rau ca eu nu le pot folosi. Pot spune ca e aroma mea preferata, insa se mai intampla…ca unele produse sa nu fie pentru mine. Recipientele sunt standard, cu capac, rezistente, se deschid repede si isi pot face loc in orice coltisor din baie.

Daca vreti sa fiti la curent cu noutatile Wash&Go ii gasiti pe pagina de Facebook.

Ati folosit produsele Wash&Go? Ce gama v-a placut mai mult?

 

1 Comment on "Sampon si balsam Wash&Go – lavanda"

  1. Am folosit șamponul antimatreata, dar nu și-a făcut treaba, cel puțin nu pe parul meu, mama mea îl folosește de mulți ani și este șamponul ei preferat

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord