Sapun si mini parfum -Fragonard

Bună dragii mei

În ultimele zile nu prea am mai fost așa activa pe blog, am ajuns acasă din vacanta iar apoi am fost cu pregătirea celui de-al treilea eveniment Galați Beauty Swap, iar cu articolele am rămas un pic în urma. În mare parte am folosit produsele de la Suceava și sper sa reușesc sa reușesc zilele acestea sa le termin de scris. Pana atunci o sa va vorbesc de produsele Fragonard care nu îmi sunt străine deloc. 

Cred ca ați observat ca produse de la acest brand am primit cam la toate evenimentele și va pot spune ca au un miros absolut minunat și persistent.  De data aceasta am primit o mini apa de parfum Etoile și un săpun cu o forma tare drăguță.

Fragonard este un brand franțuzesc iar produsele lor sunt pe piața din România de ceva timp. Pe langa parfumuri și săpunuri se pot găsi diferite produse, care pur și simplu sunt foarte utile, persistente și pe care le recomand cu drag.

Etoile – notele delicate de bergamota, gardenie, lacramioara si iasomie se topesc in accente lemnoase de cedru si ambra. Aromele revigorante de mar sunt accentuate de cele condimentate de ghimbir, transformand, astfel, parfumul Etoile intr-o incantare a simturilor.

Săpunul și parfumelul le-am oferit cadou unei prietene, este foarte încântată și mulțumită de ele.  Atâta timp cât ea nu mai folosise nici un produs de la Fragonard.

În concluzie produsele acestui brand sunt pe placul meu și nu numai, iar evenimentul de la care le-am primit, Suceava beauty Blogger event mi-a lăsat o impresie foarte plăcută și sper sa mai pot ajunge și cu alta ocazie.

Ați folosit pana acum produse Fragonard? Cum vi se par?

Be the first to comment on "Sapun si mini parfum -Fragonard"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord