Scrub corp coffee – review

Am primit la cel de-al treilea eveniment Galati beauty swap si un scrub pentru fata si corp de la MarkScrub, cu aroma de cafea. Astfel de exfoliante nu ar trebui sa ne lipseasca din rutina noastra de ingrijire. Acestea ne ajuta sa avem o piele mai fina, mai curata si previne aparitia celulitei. Este recomandat sa folosim un astfel de scrub cel putin o data pe saptamana. Puteti gasi pe pagina de Facebook mai multe sortimente. 

Scrub corp coffee

Sa fiu sincera, am aplicat acest scrub pe o portiune foarte mica sa vad cum este, insa nu l-am mai folosit. Poate ca stiti ca eu nu sunt o consumatoare de cafea, nu imi plac aceste arome si de aceia astfel de produse(pe baza de cafea/miros de cafea) nu consum. Acest scrub l-am oferit prietenei mele, caruia ii place la nebunie.

Acest scrub contine ingrediente 100% naturale, are efecte puternice de hidratare, calmare si regenerare. Este conceput pentru a se potrivi cu toate tipurile de piele. Ambalajul este unul practic, care se sigileaza si se pastreaza la loc uscat dupa folosire.

Asa cum am mentionat si mai sus, pe site puteti gasi mai multe arome delicioase atat pentru femei cat si pentru babati. Pretul unui astfel de scrub nu este foarte scump, dar cu siguranta se merita.

Ati folosit pana acum acest scrub de la Mark?

Be the first to comment on "Scrub corp coffee – review"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord