Serul anti-rid Mayie

Buna ziua dragii mei,

Astazi o sa vorbesc despre un produs care a fost lansat pe piata in urma cu cel mult o luna. L-am primit la Bucovina beauty blogger dar eu am inceput sa-l folosesc de vreo doua saptamani, daca stiam ca e asa bun de prima data il incepeam. Este un ser antirid pe baza de uleiuri naturale, care miroase foarte bine si cu rezultate uimitoare. 

Serul anti-rid Mayie

De la Mayie am mai folosit produse si ma bucur ca ne-a sponsorizat la acest eveniment. Mayie e o firma nou aparuta pe piata din Romania, care toate produsele sunt 100% naturale, 100% pure, netestate pe animale si vegane. Ingrediente naturale ce le contine acest ulei promit stimularea productiei de colagen, ingrijirea, regenerarea si hidratarea tenului si reducerea liniilor fine. Produsul este intr-un ambalaj de sticla cu pompita si mi se pare foarte igienic.

Mirosul este unul foarte placut de roinita si foarte puternic. Fiind pe baza de ulei, este nevoie de doar cateva picaturi care se intinde foarte bine. Are o cantitate de 30ml si este valabil 6 luni.

In concluzie, dupa folosirea acestui ser am observat ca tenul meu e mai hidratat si mai luminos. Daca il veti cauta sa-l achizitionati veti observa ca are un pret cam piperat dar daca va doriti sa aratati bine si sa aveti un ten hidratat si fara linii fine se merita sa dati banutii.

Ati folosit vreun produs Mayie? Ati incerca acest ser?

Be the first to comment on "Serul anti-rid Mayie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord