Solutie calmanta si dezinfectanta Forever Living

Acum aproximativ o luna, am primit spre testare trei produse de la Forever Living, brand de care mai auzisem dar inca nu cumparasem nici un produs. Despre luciul de buze cu SPF20, am scris aici, astazi a venit randul acestui spray calmant si dezinfectant care nu ar trebui sa ne lipseasca din casa. Iar zilele urmatoare o sa vorbesc si de crema de protectie. 

Solutie calmanta si dezinfectanta

Acest spray Aloe First este considerat trusa naturala de prim ajutor, care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa. Gelul de aloe stabilizat reprezinta 78% din continutul produsului Aloe First, restul fiind extracte din 11 plante medicinale cu proprietati curative deosebite si propolis. Efectele acestui spray Aloe First sunt antiinflamatoare, detumefiante, hemostatice, cicatrizante, epitelizante, antiseptice, antimicotice. 

Acest spray respecta pH-ul cutanat si este usor de aplicat la locul leziunilor usoare( julituri, zgarieturi, iritatii, arsurietc) datorita design-ului modern si practic, tip flacon-spray.  Acest produs se poate achizitiona de aici, la pretul de 102,3 lei si va avea o cantitate de 473ml.

Se poate utiliza pentru:

  • leziuni tegumentare diverse
  • micoze diverse
  • Zona Zoster
  • pulverizat in cavitatea nazala
  • inlatura matreata
  • in ureche

Mod de utilizare:

Se va aplica la locul leziunii, dupa indepartarea eventualelor impuritati, pana la obtinerea efectului de calmare si restabilire a echilibrului cutanat. Produsul este creat exclusiv pentru uz extern.

In concluzie, noi suntem multumiti de acest produs, deoarece l-am folosit de la mic la mare si rezultatele au fost foarte bune. Chiar il recomand cu cea mai mare caldura si ma bucur ca am facut aceasta alegere.

Ati folosit pana acum aceasta solutie calmanta si dezinfectanta de la Forever?

Be the first to comment on "Solutie calmanta si dezinfectanta Forever Living"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord