Tinerii parinti sun preocupati de subiectul celulelor stem

Daca sunteti unul dintre cuplurile de tineri parinti care s-au gandit sa recolteze o grefa de celule stem atunci cand micutul se va naste, atunci probabil ca veti dori sa stiti exact care este pretul recoltarii de celule stem in Romania si cum se desfasoara activitatea de recoltare.

Daca acesta este cazul, atunci ati venit la locul potrivit. Recoltarea celuleelor stem este o parte a unui pachet complet oferit de catre bancile care se ocupa in mod special de stocarea acestor mici celule miraculoase. De regula, atunci cand apelati la serviciile unei astfel de banci de celule, recoltarea, transportul si stocarea celulelor sunt trei parti ale aceluiasi serviciu, cel de stocare a celulelor pana cand proprietarul acestora are nevoie de ele. Pretul este unul care implica in totalitate serviciile mentionate mai sus si poate ajunge de la 1000 de euro, pana la 2000, in functie de banca si dealte servicii conexe oferite de catre aceasta. Spre exemplu, daca este sa discutam despre Stemsure, banca de celule stem din Romania cu cea mai ridicata rata de transplanturi atunci putem observa pe website-ul lor ca oferta patru pachete distincte de servicii. In functie de nevoile pe care le aveti ca si parinti, dar si de bugetul de care dispuneti puteti opta pentru pachetul basic de 1300 de euro sau chiar si pentru un pachet aproape complet, denumit de catre Stemsure Perfect care costa 1700 de euro. In cadrul pachetului perfect beneficiati atat de recoltarea celulelor stem mezenchimale, cat si de cele hematopoietice, separarea celulara si analizarea sangelui recoltat, stocarea ADN-ului micutului si pe cel al mamei, asistenta la transplant, dar si de multe alte teste si servicii de care nu puteti beneficia in alta parte. Banca Stemsure din Romania este renumita atat pentru modul in care pana acum a gestionat 10 transplanturi, un numar record pentru o banca de celule stem privata, dar si pentru eficienta, rapiditatea si profesionalismul de care acestia dau dovada de fiecare data.

Dar ceea ce face Stemsure cu adevarat speciala este insasi acreditarea pe care acestia o au. Este singura banca de celule stem din Romania care dispune de acreditarea JACIE. Prin intermediul acestei certificari, Stemsure va poate pune la dispozitie oriunde in lume grefa de celule stem recoltata, fapt pentru care puteti fi siguri ca aceasta va fi acceptata de orice unitate spitaliceasca. Stocarea efetiva a celulelor se va realiza in cadrul unei banci din Marea Britanie numita Biovault, care la ora actuala este cea mai sigura banca de celule stem din lume.

Pentru ca stim deja cat de importante si eficiente sunt celulele stem in lupta impotriva diferitor maladii degenerative precum, spre exemplu scleroza multipla, dar si boli grave precum Parkinson sau Alzheimer, putem afirma cu certitudine ca nu exista niciun motiv pentru care sa nu recoltam inca de la nastere o grefa de celule stem care sa ne permita sa oferim o solutie viabila si compelta din punct de vedere medical celui mic sau rudelor lui apropiate. Avand in vedere modul alert prin care medicina evolueaza, cat si utilitatea actuala a celulelor stem, putem afirma ca nu exista absolut niciun motiv pentru care sa nu recoltam o mostra de celule stem din sangele ombilicar al celui mic. Doar asa putem ca pe viitor, in cazul in care apare o maladie grava, degenerativa, sa oferim o solutie viabila si sigura pentru vindecarea nou nascutului si a rudelor apropiate!

Ori de cate ori doriti sa recoltati o grefa de celule stem, puteti fi siguri ca la Stem Sure veti beneficia de servicii de calitate, complete care vor putea sa va permita sa oferiti un viitor sigur celui mic.

Be the first to comment on "Tinerii parinti sun preocupati de subiectul celulelor stem"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord