Trotec, brand-ul meseriasilor

Ca de obicei, prin casa, trebuie sa se defecteze periodic cate ceva. Ba e lada frigorifica, ba mai cade un raft, ba televizorul si trebuie sa fiu intotdeauna pregatit. Norocul meu este ca am, intotdeauna, cate o unealta potrivita pentru a duce treaba la bun sfirsit.

De data aceasta problema era mai grava, deoarece sparsasem vasul pe care l-am primit ca dar de nunta de la soacra mea. Era o ceramica veche, de peste 100 de ani, pe care nu aveam cum sa o fac pierduta. Dar, acum, in garaj nu am gasit nici o unealta care sa duca treaba la bun sfarsit. Si totusi, nuu a fost un moment de panica, deoarece mi-am facut deja un obicei din a comanda de pe Alecoair.ro, periodic, unelte si scule.

Am intrat pe site-ul lor sa caut un pistol de lipit cu lipici fierbinte iar norocul mi-a suras ca de obicei.

Alecoair detine mai multeproduse din aceasta categorie, dar, fiind fidel marcii Trotec, am ales modelul de pistol de lipit PGGS 10-3,7V.

Acest pistol de lipit cu lipici fierbinte, Trotec PGGS 10-3,7V, este o unealta foarte utila, deoarece poate sa lipeasca pvc, piele, sticla, covoare,carton, textile,lemn, plastic, chiar si portelan.

Pistolul vine incorporat cu un acumulator de 3,7V cu litiu-ion ce garanteaza eficienta maxima. Pentru a folosi pistolul, se introduce batonul de lipici si se apasa butonul de pornire. Pistolul Trotec PGGS10 este foarte silentios si nu provoaca niciun deranj utilizatorului. Acesta poate ajunge la o temperatura de pana la 17grade Celsius.

Este usor de manevrat iar led-ul de pe capatul acestuia va semnaliza atunci cand este gata de actionare.

Datorita acetui produs minunat, am reusit sa lipesc toate piesele vasului mai bine decat ma asteptam. Datorita varfului fin, pistolul reuseste sa efectueze si lucrari de precizie prcum lipirea unor bucatele de ceramica.

Recomand produsul Trotec PGGS 10 depe magazinul online Alecoair.ro, cel mai bun loc pentru micii profesionisti!

Be the first to comment on "Trotec, brand-ul meseriasilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord