Zenz produse organice – all4 Clean beauty

La Galati beauty swap sponsori au fost si cei de la all4 Clean beauty, brand de care numai auzisem pana acum si nici produsele lor nu le cunosteam. Dar cum toate au un inceput, aceste doua produse Zenz sunt destinate parului si se bazeaza pe ingrediente naturale si certificate organic de inalta calitate, precum uleiul de avocado presat la rece si aloe vera purificat organic. Ii puteti gasi si pe pagina de Facebook.

Zenz Organic Products – e o companie daneza, creata de o coafeza eco-constienta care a dorit sa creeze un mediu de lucru mult mai sanatos pentru coafuri. Se mai pot gasi in aceasta gama uleiuri organice, henna botanica, produse minerale de machiaj, produse de protectie solara si ingrijirea pielii. Zenz Organic Pure este certificat si antialergic, produsele nu contin parfum sintetic sau esential, de aceea este potrivit si femeilor insarcinate, copiilor si persoanelor sensibile la parfum. 

Sampon de par 

Este un produs organic, cu ingrediente naturale, ce confera rezistenta si vitalitate tuturor tipurilor de par – păr natural sau vopsit/decolorat.Deasemenea, este potrivit pentru parul delicat si scalpul sensibil. Poate fi folosit si de  femeile gravide, copii si persoanele sensibile la parfum. Dupa utilizarea acestui sampon parul devine sanatos, vibrant, stralucitor, usor de pieptanat si stilizat. 

Gel de par

Acest gel de par cu ulei de aloe vera purificat, organic, are o fixare medie si mareste volumul parului. Perfect pentru a stiliza buclele. Aplicati gelul pe par inainte de uscare. Poate fi folosit si pe parul uscat. Are o aroma dulce de flori de portocale.

Ati folosit vreun produs Zenz?

Be the first to comment on "Zenz produse organice – all4 Clean beauty"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord