2 produse un nou brand- review

Zilele trecute v-am aratat pe Instagram o poza cu aceste doua produse, insa nu am mai reusit sa scriu si review-ul acestora. Astazi avand o zi mai libera, m-am pus pe treaba. Produsele comercializate de BeautyOne sunt primite in cadrul evenimentului din Galati , GBS3 la care am participat in luna august, unde am primit numeroase produse.  Pe BeautyOne gasiti in general produse pentru centre de infrumusetare, centre SPA, si vorbim doar de produse profesionale.

Fard de sprancene Paese

Eu am primit nuanta Graphite si se aseaza frumos pe sprancene. Le evidentiaza si fixarea e de durata. E un fard ceara care permite definirea intr-un mod cat mai natural. Este prevazut cu oglinda, nu este foarte mare si o poti lua cu tine oriunde si oricand. Daca veti cauta acest fard o sa gasiti si celelalte doua nuante: light brown si dark brown.

Tratament cu ulei de argan CHI

Am vazut la multe persoane acest tratament, este foarte laudat dar nu il cumparasem pana in acel moment. Datorita evenimentului, am reusit sa folosesc minunatul tratament cu ulei de argan CHI care face minuni. L-am primit in varianta travel size si l-am aplicat pe parul umed dupa spalare, nu am clatit, l-am lasat sa actioneze. Sunt foarte incantata de el si parul meu este mult mai moale si nici fire despicate numai am.

In concluzie produsele de la BeautyOne au fost pe placul meu si vi le recomand si voua. Cu toate ca sunt un pic cam scumpicele dar se merita. Mai multe oferte, informatii gasiti pe site-ul BeautyOne cat si pe pagina de Facebook.

 

2 Comments on "2 produse un nou brand- review"

  1. Rotaru Gabriela Tatiana | 1 octombrie 2018 at 16:29 | Răspunde

    Interesant articolul,tratamentul pentru par merita incercat.

  2. Valeria Chertes | 8 octombrie 2018 at 13:31 | Răspunde

    Imi place fardul de sprancene.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord