Cursul de fotografie modulul 5

Dragilor dupa cum bine stiti, urmez cursul de fotografie digitala de la Eurocor, iar in urma cu cateva zile am primit modulul 5 (lectiile 9-10) unde am invatat mai multe notiuni. Cei care iubesc fotografia si le place sa fotografieze tot timpul lucrurile marunte sa stiti ca micile detalii conteaza. Toate tin de catre fotograf si modul cum lucreaza cu modelul. Fotograful trebuie sa stie ceea ce vrea sa scoata in evidenta, ce cadru vrea sa surprinda.

Cursul de fotografie modulul 5

In lectia 9 am invatat bazele portretului, mijloacele clasice de asezare a modelului, metodele folosite de fotograful-portretist pentru a masca imperfectiunile cosmetice si anatomice ale subiectelor si multe altele. Mascarea problemelor cosmetice a unui model tine numai de fotograf si sa stie toate aceste notiuni pentru ca fotografiile sa fie cum trebuie. In lectia 9, am invat atat lucruri utile cat si esentiale, caci tot timpul fotografiez si nu plec fara aparat de acasa(cei care ma cunosc mai bine, stiu deja acest lucru).

In lectia 10 veti invata prin ce se deosebeste, din punct de vedere a fotografului lumina artificiala de cea naturala, , tipurile fundamentale de dispozitive cu lumina artificiala si veti fi gata de fotografiat high-key si low-key. Multe notiuni veti afla si cu siguranta o sa va fie de folos.

Fotografia este frumoasa si cred ca multe persoane isi doresc sa parcurga un astfel de curs de la distanta. Tot ce tebuie sa faceti, este sa accesati site-ul Eurocor sa alegeti cursul pe care il doriti si o sa ajunga prin posta in 2-3 zile lucratoare de la comandarea acestuia. Temele se rezolva online si veti primi si note.

Eu sunt foarte multumita de acest curs si sincer va spun ca am invat multe notiuni, pe care nimeni nu ti le spune. Iar daca cunosti cat de cat, aparatul cu care lucrezi bine veti face multe fotografi reusite care vor fi foarte apreciate. 

Pestera Valea Cetatii – lumina artificiala

Castelul Peles

Castelul Peles

3 Comments on "Cursul de fotografie modulul 5"

  1. Mă bucur că au reușit să înveți atât de multe lucruri, spor la învățat în continuare ❤️

  2. excelent, vreau si eu neaparat cursul acesta!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord