De unde puteti cumpara containere din plastic si galeti pentru substante periculoase

Initial le-am vazut in magazinul Schoeller Allibert, unde gasim containere plastic, precum si galeti pentru substante periculoase si in magazinele de constructii pline cu lavabil, lacuri si vopsele sau substante lichide de curatare sau de lipire. De capacitate diferita, prevazute cu capac din plastic sigilat, daca nu exista eticheta, nici nu s-ar fi ghicit ce anume contine, fiindca nu iesea niciun miros intepator asemenator celor din casele in care se renoveaza.
Da, am fost dupa o echipa de mesteri care au renovat un apartament si mi-au lacrimat ochii si mi s-au inrosit ochii si am simtit cum ma ustura pe gat.
Aceste galeti bine spalate (cel putin cele care au fost pline cu lavabil, stiindu-se faptul ca varul are capacitatea unui dezinfectat eficient) pot fi utilizate la fel de bine si in gospodarie. Va spun acest lucru din proprie experienta, fiindca am un unchi zidar, care ne da aceste galeti, iar nou, dupa ce le curatam temeinic le folosim la:
-adaparea animalelor din gospodarie
-adunatul legumelor si fructelor
-pastrarea branzei in saramura, in cele prevazute cu capac sau a laptelui inainte de a fi prelucrat
-punerea boabelor de fasole, a cuielor si suruburilor mici care se pierd.
Evident ca mi-ar placea ca Schoellerallibert.com sa comercializeze aceste galeti in magazinele din toate orasele din tara, iar eu sa pot sa le cumpar noi, fiindca nevoia de galeti prevazute cu capac pe masura intr-o gospodarie este foarte mare.
Mari consumatori de sucuri din fructe naturale ne vine foarte usor sa punem struguri zdrobiti in ele si sa pastram mustul pana il ambalam in sticle din plastic. Si sucul de mere se pastreaza bine in astfel de recipient. Cand facem conserve pentru iarna: bulion, compot, gemuri si zacusca securizam continutul ce urmeaza a fi fiert in aceste galeti curate, acoperite ca gunoaiele sa nu cada in ele, iar mustele sa nu se atinga de ceea ce mancam noi.
Galetile prevazute cu capac aflate pe stocul magazinului online in acest moment au urmatoarele capacitati:
-3 litri
-5 litri
-10 litri
-20 litri
Un aspect care merita subliniat il reprezinta rezistenta sporita a acestor ambalaje la temperaturi extreme. Daca o sticla lasata in soare plina cu suc poate exploda (intr-o vara foarte calduroasa am patit sa sara capacele tuturor pet-urilor cu compot din pivnita) galetile prezentate mai sus securizeaza si calitatea produsului si au un comportament normal de la -20 de grade Celsius, pana la +40 de grade Celsius.
Magazinele si producatorii mari care le folosesc la scara mare stiu ca le pot stivui economisind astfel spatiile de depozitare.
De ce galeti cu capac si nu containere? Fiindca avem nevoie de o cantitate mai mica de produs, iar galetile sunt mai usor manipulabile decat un container, fie el si pe roti sau pe sine.
In cazul in care aveti nevoie de galeti care sa aiba capacitate intermediara celor care se gasesc pe site, apelati la Schoellerallibert si comandati-le! Solicitatile fara rezerve acest lucru in acelasi timp cu personalizarea, iar ei vor pune in practica dorintele dumneavoastra!
Nu aveti retineri sa cereti galeti portocalii, roz, mov, fiindca nu exista restrictii la culori, dimensiuni si forme! Fabricantul le face, dupa cum le comandati.

Be the first to comment on "De unde puteti cumpara containere din plastic si galeti pentru substante periculoase"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord