Falken Euro All Season Van11

Producătorul de anvelope Falken  a lansat o nouă anvelopă pentru toate anotimpurile, destinată autoutilitarelor și camionetelor. În cadrul dezvoltării noului pneu Falken Euro All Season Van 11, siguranța și rezistenta la uzură au fost cele mai importante puncte urmărite de inginerii Falken.

 

  Falken Euro All Season Van 11utilizează tehnologia Adaptive Constant Pressure (APC), ce utilizează o tehnologie inovativă care permite distribuția uniformă a presiunii pe întreaga suprafață de contact a pneului. Acest lucru îmbunătățește considerabil stabilitatea și în același timp, rezistența la uzură.

Designul benzii de rulare, ce conține caneluri largi și adânci pentru evacuarea cât mai eficientă a apei, noroiului și zăpezii topite, împreună cu umerii proeminenți, contribuie la o tracțiune foarte ridicată, atât pe carosabil curat, cât și pe noroi sau zăpadă. La fel ca și în cazul noii anvelope Euro All Season AS210 pentru turisme, Falken Euro All Season Van11 a fost dezvoltat cu ajutorul tehnologiei Advanced 4D Nano Design, tehnologie ce optimizează interacțiunea dintre toate elementele prezente în compoziția anvelopei, îmbunătățindu-se nu doar tracțiunea, cât și rezistența kilometrică.

Oficialii producătorului de anvelope Falken au afirmat faptul că anvelopele pentru toate anotipurile joacă un rol din ce în ce mai important in protofoliul de produse Falken, iar un nou pneu all season, pentru vehicule utilitare a fost mai mult decât necesar pentru acestia.

Falken Euro All Season Van11 va fi produs într-una din cele mai moderne și tehnologizate fabrici de anvelope din Tailanda, fiind disponibil din vara lui 2018, pentru seriile 65 și 75 ale diametrului 16 inch, având indici de viteză H, R, S și T. Ulterior, gamă dimensiunilor în care se va fabrica Falken Euro All Season Van 11 va crește în septembrie 2018 cu 8 mărimi și cu încă 7 în anul 2019.

Vezi oferta de anvelope Falken pe www.e-pneu.ro

1 Comment on "Falken Euro All Season Van11"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord