Lavoar dreptunghiular baie

Atunci cand terminam renovarea in baie, dorim sa cumparam si cate ceva nou, care e in trend si tot odata care sa ne placa. Asa ca am cautat pe Fanbaie.ro diferite articole pentru baie, care din punctul meu de vedere sunt foarte utile si mai ales ca le puteti gasi pe toate intr-un loc.

Lavoar dreptunghiular baie

Un lavoar reprezinta punctul de pornire ca design pentru baile moderne, iar alegerea lui necesita o informare pe masura sau risti sa pleci acasa cu un model nepotrivit. Fiind indinspensabil in baie acesta este cel mai des intalnite si utilizate, lavoarul reprezinta practic nucleul schemei de aranjament interior ambiental pentru o baie privata sau publica.

Poate redecorezi baia sau bia esti la inceptul constructi, in oricare din aceste cazuri ai nevoie de catea repere importante unde se gasesc astfel de lavoare de baie la preturi bune. Acestea pot fi de diferite forme, dimensiuni si culori, pot fi intalnite in spatii publice sau private. Sa fi intotdeauna atent la dimensiune si capacitate, daca ai un apartament mic alege un lavoar mic si pozitioneaza-l intr-un colt.

Acestea pot fi din marmura, granit compozit, portelan, sticla si lemnul tratat. Cea mai recomandata alegere pentru o baie conventionala de locuinta ramane portelanul, pentru ca te costa putin sa cumperi acest tip de material, are un finisaj simplu si elegant, iar igienizarea se face foarte usor. Alege un lavoar rotund, semicircular, patrat, dreptunghiular sau oval, in calitate de cumparator, doar tu decizi ce iti place mai mult in baie.

 

 

-lavoar dreptunghiular cu orificiu pentru baterie.
-glazurare 100% pe toata suprafata ceramica activa.
-orificiu preaplin.
-material: portelan.
-culoare: albul unic Cersanit.
-dimensiune (L x l x H): 50 x 39.5 x 14 cm.

 

In concluzie, cam acestia sunt pasii de care ar trebui sa tii cont atunci cand vrei sa iti achizitionezi un lavoar dreptughiular pentru baie. Pe Fanbaie.ro gasiti tot ce aveti nevoie.

1 Comment on "Lavoar dreptunghiular baie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord