Ser miraculos Magic Long Eyelash – Lambre

La GBS3, am avut norocul sa castig doua tombole, asa dupa cum va spuneam intr-un articol anterior. Am castigat acea paleta de machiaj si oja roz, despre care am scris aici, iar la cea de-a doua tombola am castigat acest ser miraculos care imi place foarte mult. Despre produsele Lambre am mai vorbit in articolele trecute, unele au fost pe placul meu, altele nu. 

Ser miraculos Magic Long Eyelash

Acest ser miraculos by Lambre cu peste 12 componente active, este un produs cu o actiune puternica, care alungeste, ingroasa si hraneste fiecare fir din gene. Aplicand acest ser la fiecare inceput de ciclu de viata(viata genelor este de 3-6 luni, dupa care se regenereaza) veti obtine gene cu adevarat spectaculoase.

Magic Long Eyelash actioneaza instant asupra genelor inca de la prima aplicare. La doar 15 zile de la utilizare se obtine un efect vizibil. Acesta are o compozitie lichida, usor vascos si transparent. Vine intr-un recipient asemanator tusului de pleoape si are aplicator. Iar dintr-un tub de 4 ml cred ca ajunge lejer cateva luni. Acesta costa pana in 50lei.

Serul va hrani genele cu substante nutritive, care va da mai multa putere si vigoare fiecarui fie, ajutandu-l sa creasca spectaculos, pentru a infrumseta privirea ochilor.

In concluzie, sunt incanta de acest produs si il recomand cu tot dragul persoanelor ce isi doresc gene frumoase si spectaculoase.

Ati folosit acest ser Magic Long Eyelash?

Be the first to comment on "Ser miraculos Magic Long Eyelash – Lambre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord