Ursuletul Martinica si caramele cu polen -Apidava

Am primit de la Brander si Apidava, un colet dulce pentru puisorul meu.  A inceput scoala si odata cu ea grijile parintilor. In ajutor ne vin si de aceasta data cu produse apicole, care, pe langa o imunitate de invidiat, le ofera copiilor energia de care au acum atata nevoie! 

Ursuletul Martinica si caramele cu polen Apidava

Ursuletul Martinica, Teddy bear, are o forma foarte atragatoare special pentru copii si un gust deosebit de miere de salcam. Mierea de salcam este obtinuta din florile de salcam si se caracterizeaza prin faptul ca are o remarcabila puritate si claritate. Este una dintre cele mai cunoscute si dulci sortimente de miere datorita gustului delicat cu tenta florala. Copiilor le place acest tip de miere foarte mult.

Caramelele cu polen iti aduc aminte de copilarie, intr-o reteta personalizata cu miere, polen sau propolis. Cine nu a indragit caramelele? Acestea este desertul care ne aminteste de fiecare data de perioada in care eram alaturi de parinti si frati, dar si de cele mai frumoase momente, care nu pot fi uitate niciodata.

In concluzie, diferitele sortimente de miere sunt tonice excelente pentru copii si ii ajuta sa faca fata cu brio solicitarilor.  In plus, toate produsele apicole de la Apidava reprezinta o alternativa sanatoasa, naturala pentru copii, la dulciurile din comert.

Voua va plac produsele apicole Apidava?

 

Be the first to comment on "Ursuletul Martinica si caramele cu polen -Apidava"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord