Voi fi prezenta la Webstock !

Numai e mult si voi fi prezenta la Webstock! Cred ca ati mai vazut acest lucru, daca ma urmariti, dar uni dintre voi poate nu stiti ce este. Nu-i nimic, in acest articol veti afla! In urma cu cateva zile, fetele cu care socializez mai tot timpul m-au corupt sa ma inscriu la acest eveniment, am astept e-mail de confirmare si apoi am fost nominalizata blogger acreditat si voi participa la conferinta si gala care vor avea loc. 

Ce este Webstock?

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania. Ce uneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimile tendinte din social media. Vor fi prezenti speakeri renumiti, iar la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

Cand? Unde? Va avea loc Webstock2018!

Tinand cont ca anul acesta se implinesc 10 ani, de cand se organizeaza acest eveniment, va fi o editie memorabila, cu multe surprize. E primul an in care particip la acest eveniment si sunt sigura ca voi cunoaste multe persoane din social media. Persoane care le cunosc doar din mediul virtual, persoane de la care am ce invata.

Evenimentul va avea loc pe data de 5 Octombrie 2018, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, editia cu numarul 10, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone. Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Voi reveni cu mai multe informatii, pareri, idei si bine inteles poze dupa eveniment.

 

Ramai la curent cu Webstock pe:

Facebook Page: www.facebook.com/webstock/
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/708357382837579/ 
Twitter: www.twitter.com/webstockro
Instagram: www.instagram.com/webstockro/ 

1 Comment on "Voi fi prezenta la Webstock !"

  1. Foarte bun articolul, multumesc pentru informatie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord