Afla cat de sanatos este mediul in care lucreaza angajatii tai

 Te-ai intrebat vreodata cat de sanatos este mediul in care lucreaza angajatii tai? Te-ai gandit vreodata daca ei se simt in siguranta la locul de munca si nu se simt ameninati de diferiti factori? Daca ai afla ca mediul de lucru poate reprezenta unul dintre motivele pentru care angajatii tai pleaca din firma te-ai gandi mai bine la acest aspect?

Ei bine, afla ca un mediu de lucru periculos pentru sanatatea angajatilor iti poate ameninta stabilitatea companiei tale. Angajatii cauta siguranta la locul de munca si un mediu in care pot lucra fara riscuri. Un dozator de apa care sa filtreze apa pe care o consuma angajatii tai sau un set de scaune ergonomice sunt doar doua dintre metodele prin care poti asigura un mediu de lucru sanatos pentru membri echipei tale.

Ergonomia biroului

 

            In ceea ce priveste ergonomia biroului trebuie sa tii cont atat de scaunul de la birou, de masa de birou, dar si de lumina. Asigura-te ca toti angajatii tai au scaune ergonomice, construite in asa fel incat spatele lor sa fie in siguranta. Nu neglija deloc acest aspect. Cele 8 ore petrecute la birou iti pot pune amprenta asupra sanatatii angajatilor tai daca acestia nu stau pe scaune ergonomice, mesele nu le ofera confort sau incaperea este prost luminata.

 Apa filtrata

 Petrecand mai mult de jumatate din zi la birou, asta inseamna ca acolo consumi mai multa apa decat acasa. Asadar, apa de la birou trebuie sa fie filtrata si curata pentru a reprezenta o sursa sigura de hidratare. Alege filtre pentru apa de la robinet, cani filtrante sau dozator de apa pentru a filtra apa pentru angajatii tai.

 Un mediu curat

      Atunci cand ne referim la un mediu curat vorbim despre curatenia spatiului de lucru. Daca nu ai pe cineva angajat care se ocupa de curatenie, asigura-te ca gasesti o persoana responsabila de acest aspect cat mai repede. Poti face asta o data pe saptamana, cel mai bine la sfarsit, astfel incat in prima zi a saptamanii angajatii tai sa inceapa munca intr-un mediu curat. Ce iti ramane de facut este sa te asiguri ca birourile sunt curate, toaletele de asemenea, iar bucataria sau locul in care se prepara cafeaua este si ea curata.

Fructe si legume

Ce spui de Ziua Fructelor? Ziua Fructelor este un obicei frecventat prin companii si consta in alegerea unei zile din timpul saptamanii in care angajatii pot servi fructe si legume. Asta inseamna ca in ziua respectiva vei cumpara fructe proaspete suficiente sa ajunga intregii echipe si sa le aduci la birou. In special in sezonul de vara si toamna, vei avea o multime de sortimente de fructe in magazine astfel incat sa le oferi si angajatilor tai. Acestia se vor bucura, cu siguranta, de o lada plina de vitamine astfel incat sa isi intareasca imunitatea pentru pericolele din sezonul rece.

Tine cont de aceste sfaturi si asigura-te ca le oferi angajatilor tai un mediu sanatos si sigur!

 

1 Comment on "Afla cat de sanatos este mediul in care lucreaza angajatii tai"

  1. Ai punctat exact toate aspectele pentru un mediu sanatos la job. Un dozator de apa se impune in orice birou!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord