Hidroizolatie pentru fundatie, acoperis, terasa

Hidroizolatia stim ce inseamna( a izola o constructie pentru a stopa trecerea sau infiltrarea apei) si ne poate da mari probleme de cap chiar daca la prima vedere nu pare. Apar primele semne de mucegai, care ar trebui sa reprezinte cea mai mică grija pentru proprietarul unui cladiri care incepe sa sufere din cauza apei. Apoi, unele efecte pot deveni mai grave, prabusirea tencuielii sau intregului acoperis. Toate acestea pot fi prevenite cu ajutorul acestei firme de hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti.

Hidroizolatie pentru fundatie, acoperis, terasa

Atunci cand construim o casa de la 0, este recomandat sa folosim si hidroizolatie pentru fundatie pivinita si beci.  O fundatie proiectata defectuos pune in pericol intreaga structura a casei , iar reparatiile sunt dificile. In functie de teren, de suprastructura si de multi alti factori se pot gasi o multitudine de solutii de fundare precum: fundatii continue sub ziduri, fundatii izolate sub stalpi, fundatii pe piloti, fundatii in trepte sau combinatii dintre ele.

Hidroizolarea este importanta si la casele fara subsol, incep rapid procesul de capilaritate-osmoza, respectiv umezirea peretilor incepand de la baza si ridicandu-se spre partea superioara. Acestea se pot executa din beton, beton armat, din piatra naturala, din zidarie de piatra si multe altele.

Echipa ce se va ocupa cu hidroizolatia va sti toti pasii care va trebui sa ii urmeze, cand sa aplice operatiunile executari acesteia. La inceput pare destul de simplu, insa pentru cei care lucreaza in domeniu nu este chiar asa, pentru ca totul trebuie facut cu rost si la momentul potrivit.

Chiar daca pentru hidroizolarea corecta a casei cheltui ceva mai multi banii, dar se merita sa fie realizat corect dupa executarea fundatiei si nu dupa ridicarea peretilor. 

Hidroizolarea terase de bloc

In Bucuresti, echipa Infiltratii zero, te poate ajuta si cu hidroizolatii terase de bloc si hidroizolatii hale industriale. Spre deosebire de acoperisul inclinat, un acoperis plat(ca cel din imagine) poate inseamna costuri reduse si o mai eficienta utilizare a spatiului. Tot aici poti instala un acoperis verde, o terasa, sau montarea de panouri solare.

Hidroizolatia de acoperis cu membrana EPDM are o durata de viata care ajunge nu de putine ori si la 50 de ani. Elasticitatea si durabilitatea acestui material nu se modifica semnificativ. Raportul calitate-pret este fara concurenta, fiind vorba de o investitie financiara care se amortizeaza rapid. 

Hidroizolarea hale industriale

Aceasta firma ofera hidroizolatii hale industriale si comerciale. In mod curent sunt folosite mai multe tipuri de materiale precum: membrane bituminoase, hidroizolatii lichide, PVC, TPO, cauciuc acrilic sau membrana EPDM. Insa pentru EPDM au optat fabricile Honda sau compania Microsoft.

Aceasta si-a demonstratat fiabilitatea si flexibilitatea in cele mai diverse climate. Membrana EPDM Firestone este usor de instalat, cu un numar minimum de imbinari. Fabricile Firestone sunt certificate ISO 14001, ceea ce inseamna ca materialul livrat este ecologic.

Chiar daca domeniul hidroizolatiilor este foarte vast, noi am reusit sa ne specializam in majoritatea modalitatilor de hidroizolare. Principalele zone de expertiza vizeaza:

 • Hidroizolatii pentru orice tip de acoperisuri
 • Hidroizolatii pentru fundatii, beciuri si pivnite
 • Hidroizolatii pentru terasele blocurilor
 • Hidroizolatii pentru acoperisuri verzi si solare
 • Hidroizolatii pentru constructii modulare

 

Optimizare SEO pentru firma Infiltratii Zero asigurata de Outcave Solutions.

Ce tip de hidroizolatie ai folosit?

15 Comments on "Hidroizolatie pentru fundatie, acoperis, terasa"

 1. Mi se pare ca acest aspect este foarte important! Hidroizolarea este utila si eficienta!

 2. Este foarte important ca hidroizolatia sa fie de calitate si montata de personal calificat pentru a nu avea probleme pe viitor.

 3. Hidroizolarea este foarte importanta.

 4. Wow, am aflat ceva informatii noi, multumim.

 5. Ai dreptate, hidroizolația trebuie să fie de calitate dacă vrei să ai o viață liniștită.
  Felicitări pentru articol!
  Foarte bine documentat

 6. Pentru a nu avea de suferit de-a lungul timpului este indicat s apelam la hidroizolatie inca de la inceperea casei.

 7. Sotul meu e expert in ale hidroizolatiei prin prisma meseriei lui.

 8. Vara trecuta ne-am facut si noi hidroizolatia peretilor, dar si a acoperisului. Stam la 4, deci era nevoie.

 9. Si noi am folosit hidroizolatie la beci pentru ca sa nu existe infiltratii.

 10. habar nu am de constructii dar sunt convinsa ca hidroizolatia este foarte importanta, altfel… mucegai si alte cele!

 11. Stiu din experient ce inseamna sa nu faci treaba buna din start. Tata are o casa veche intr-o zona cu apa freatica destul de aproape de suprafata si mereu a avut probleme cu mucegaiul, umezeala. De cat si-a hidroizolat parterul cu produse moderne nu mai are nicio problema.

 12. Foarte utile informatiile. Recunosc ca sunt un pic pe langa subiect de aia ma bucur ca aflu lucruri noi

 13. O sa tin cont de recomandarile tale. Multumesc pentru informatii.

 14. WOW! Cate informatii noi!!! Si extrem de folositoare! Am sa tin cont de toate recomandarile pe care le-ai facut in articol!

 15. Lisac Bia Raluca | 27 octombrie 2018 at 23:45 | Răspunde

  Un articol itil cu multe informati

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord