Magazinul polistiren.online vine in ajutorul tau

Atunci cand ne hotaram sa renovam locuinta, ne dam seama ca avem multe materiale de constructie de achizitionat. Dar cu ajutorul zugravului care ne ofera lista cu tot ce ne trebuie, achizitionam materialele necesare si ne poate oferi si o suma aproximativa cam cat ne-ar putea ajunge tot. Unele magazine pot fi piperate, altele mai acceptabile la pret insa putem gasi magazine care ne poate oferi si discount la marfa achizitionata de o anumita valoare.

Polistiren.online

Un prieten ne-a recomandat magazinul Polisitren.online, unde poti achizitiona  diferite tipuri de polistiren(de unde este si numele magazinului), cat si alte produse de care ati avea nevoie. Polisitrenul poate sa fie expandant si poate fi ales dupa densitate si grosime ( polisitiren EPS 70 12 cm, 8 cm , 5cm), cat si polistiren extrudat care e mai bun si poate fi de 2-5cm.  Pe langa polistiren mai puteti adauga si adeziv, accesorii(dibluri, plasa, coltare, prfile soclu) , vata bazaltica, cat si produse pentru tencuiala decorativa. 

Produsele pot fi achizitionate online, din magazinul mentionat mai sus si vor fi livrate prin curier in toata tara. In judetele Prahova, Dambovita si Giurgiu livrarea produselor va fi gratuita, cat si pentru comenzile ce depasesc valoare de 2000 transportul produselor in santier sau la domiciliu este asigurat de catre firma.

Tot pe acest site veti gasi si un calculator termosistem (se numeste), care te ajuta sa iti calculezi cat costa un termosistem cu polistiren expandat sau un termosistem cu vata minerala pentru fatada. Foarte simplu, introduci  suprafata dorita pentru termosistem, alegi tipul de termosistem (polistiren expandat/vata minerala) si iti va aparea in sistem cat te va ajunge. Cred ca este cel mai bun mod de a afla, cat te ajunge in total toata lucrarea.

In concluzie, recomand magazinu acesta deoarece este pe intelesul tuturor si de mare ajutor celor care vor sa isi calculeze cat ii vor ajunge lucrarea dorita.

Voi stiati de acest magazin?

2 Comments on "Magazinul polistiren.online vine in ajutorul tau"

  1. Valeria Chertes | 3 octombrie 2018 at 16:10 | Răspunde

    Nu stiam de acest magazin pana acum.

  2. Lisac Bia Raluca | 27 octombrie 2018 at 23:11 | Răspunde

    Cand alegem materialele de constructii trebuie sa fim precauti.Super articol.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord