Montarea hotei de bucatarie industriale

Hota a inceput sa fie din ce in ce mai prezenta in bucatariile noastre, insa (stiu ca) multe persoane nu o folosesc de aceia am ales sa va scriu acest articol, sa vedeti cat de importanta este o hota in bucatarie si de cate mirosuri neplacute va poate scapa. Hota este cea care isi aduce cel mai mult aportul in oferirea unui nivel cat mai ridicat al confortului, mai ales in sezonul cald, este cel mai folosit aparat electrocasnic. Despre cosuri de fum din inox tot in acest articol veti gasi detalii.

Avantajele hotei de bucatarie

In primul rand, o hota aleasa cu atentie te va ajuta in evacuarea aburilor si a mirosurilor neplacute care se pot forma atunci cand gatesti. In acest fel ne putem bucura de un nivel al confortului ridicat chiar si in timpul iernii cand nu prea putem sta cu geamul deschis din cauza frigului.  Cea mai responsabila de prevenirea aparitiei mucegaiului si de mentinerea temperaturii constante in bucatarie, este tot hota. Procesul prin care alegi o hota de bucatarie este unul destul de complex (poate unele persoane stiu despre ce este vorba, altele nu, dar trebuie sa vorbim la subiect) si depinde de multi factori.

O hota o putem alege in functie de tipul dorit, de dotari, de brand, pret sau functii, intrucat diversitatea produselor este foarte larga si te poate bulversa. 

Montarea hotei de bucatarie

Montare(montaj) hota de bucatarie -nu este un procedeu foarte complicat. Aceasta sarcina o puteti realiza pe cont propriu dar este recomandat sa apelati la profesionisti. Am enumerat cateva lucruri utile ce tin de montarea hotei de bucatarie si ca procesul in sine este destul de complex, mai ales daca vorbim de hote industriale.

Veti avea de cumparat diferite lucruri si aici depinde unde folositi hota si ce tip folositi. Asadar puteti alege tubulatura circulara sau tubulatura de ventilatie, oricum instalatorul o sa va spuna care e cea mai buna. Tubulatura circulara se realizeaza in functie de proiect si detaliile acestuia. Pe cand tubulatura de ventilatie este specializata in montarea ventilatiilor industriale de capacitate mare. 

Despre cosuri de fum

Cosurile de fum au un rol foarte important. Tubultatura din inox este izolata cu vata bazaltica. Otelul inoxidabil, nu se corodeaza usor si nu rugineste atunci cand vine in contact cu umiditatea. Otelul inoxidabil este, in esenta, otel cu continut redus de carbon, care contine crom cu o greutate de 10% sau mai mult. Otelul este rezistent la intemperii, umiditate, vapori corozivi si chimicale, acest produs prezinta o rezistenta si durabilitate excelenta.

Cosul de fum din inox vine intr-o lungime standard cu capete taiate simplu. Dimensiunile fiind variabile tinandu-se cont de specificatia fiecarui proiect. Cosurile sunt forte usor de transportat si montat. Instalatia de tuburi se monteaza usor pe diferite constructii.

Asadar daca ai in plan un proiect si nu stii exact la cine sa apelezi, iti recomand cu caldura Secovent. O echipa de profesionisti de care vei fi multumita. Mai multe detalii si preturi gasiti pe link-urile din articol.

Optimizare SEO pentru firma Secovent  asigurata de Outcave Solutions.

1 Comment on "Montarea hotei de bucatarie industriale"

  1. Eu nu am hota dar sincer mi-as cumpara una…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord