Scaunel de dus Ravak

”Dusul nu înseamnă doar o curățare rapidă în ciclul vieții de zi cu zi.  Petrece timpul în cabina de duș așezat pe scăunelul de duș care oferă confort, siguranță și în final, relaxare.” Si dupa cum reiese din citat, dusul pentru noi ar trebui sa fie locul unde ne relaxam cel mai mult si tot aici, putem folosi scaunelul de dus Ravak. 

Scaunel de dus Ravak

Nu am aflat de prea mult timp de acest scaunel, insa stiu ca nu ocupa prea mult spatiu, are un design modern, design robust, sunt durabile, au capacitate mare de sarcina(suporta pana la 150 kg)  si pot fi montate nu doar in interiorul cabinei, ci chiar si in exteriorul locuintei. Pot fi pliate pe perete, astfel incat sa ocupe doar 10cm. Acestea pot fi instalate intr-o cabina de dus, cat si pe holuri, ascensoare sau pe balcon.

Din punctul meu de vedere, acest scaunel este foarte util, atat pentru noi, cat si pentru copii. Acestea pot avea diferite culori si modele si pot fi gasite pe FanBaie.ro la super pret. Pot fi achitate in rate fara dobanda.

Caracteristici:

 • Montaj: se monteaza in cabina de dus finisata
 • Proprietati:
 • se pliaza la perete – economisiti spatiu
 • capacitate de sustinere pana la 150 kg
 • forma moderna patrata, cu o zona de relaxare mai  mare
 • relaxare in timpul dusului in pozitia asezat, fara riscul de a aluneca
 • ajutor practic pentru igiena personala
 • construit din materiale de calitate

Recomandare:

 • a se monta in cabine de dus de dimensiune minima 90 x 90 cm
 • instalarea la inaltimea de 45 cm

In concluzie, eu cred ca se merita investitia unui astfel de scaunel. Mai ales ca este pliabil, usor de montat si ne este de ajutor, nu numai in cabina de dus oriunde dorim.

Voi ati auzit pana acum de acest scaunel de dus Ravak? Ati folosi?

13 Comments on "Scaunel de dus Ravak"

 1. Mi se pare foarte util acest scăunel.

 2. Chiar ca este bine sa ai unul in dus.

 3. Este foarte util mai ales daca in casa exista persoane cu dizabilitati.Stiu o astfel de persoana care are un astfel de scaun si-i este tare bun!

 4. cred ca e util mai ales celor mai in varsta si cu ceva probleme de mobilitate. hai, la noi mai e cum mai e, dar lor cred ca le e mai greu atat la dus, cat si in casa

 5. Stiam de el si mi se pare o investitie binevenita pentru ca peste ani obosesti sa stai in picioare ca sa te speli. Eu am optat pentru cada.

 6. Cat de misto e cabina aia de dus! mai ales ca are si scaunel, cand obosesti mai iei o pauza 🙂

 7. Pare interesant, dar eu tot nu as putea sa renunt la cada 😂

 8. interesant, acum vad pentru prima data un astfel de scaunel! cred ca unora le-ar trebui!

 9. Nu am auzit de astfel de scaunel pana acum. Cred ca cei care cu mici probleme, batrani se vor bucura de un astfel de produs.

 10. Ar fi tare bine sa avem si noi un scaunel din acesta la dus, trebuie sa ma documentez daca se poate instala in dusul nostru.

 11. Sincer, n-am auzit pana acum de scaunele de dus. Cred ca e o investitie buna.

 12. Interesant. Acum aud pentru prima data de scaunelele de dus 🙂

 13. Sincera sa fiu auzisem ceva. Aveam impresia ca este un scaunel pentru varstnici care au probleme in a se spala. Nici nu ma gandeam ca poate fi folosit si de copii. Suna bine

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord